Попрегледно за тие шо слушаат. А другите пак кога ќе отворат подфорум „Изведувачи“ ќе треба да ги прескокнат првите две страни зашто се преплавени од наведените теми.Наместо подфорум отворив тема, колку толку попрегледно ќе е.
За со тебе се мислев мегу Солстице и Шмекси,без никаква посебна причина,онака како слободни момци во форумскиот светахахахаха мора да прашам зошто ваков предлог, и се надевам ќе бидеш пољубезна од дел од нашата администрација па ќе одговориш на прашањето
Патем, во никој случај, прекрасен пријател е Шмекси, но ништо повеќе од тоа, јас и тој ја знаеме причината за апсурдноста на твојот предлог![]()
Ова со весна не го разбрав?
Кој и да му се обрати или добива ваква закана,да не речам понуда или шарко се нуди на великоабе дете бркај работа не му се лижи на секоја ко некое куче
ти ќе си тој што ќе дркаш цел живот во реалноста немаш муда за бркање женски
а за во реалноста дојди биди чоече па кажи ми што мислиш за мене во живо не вака на форум
Кој и да му се обрати или добива ваква закана,да не речам понуда или шарко се нуди на велико![]()
Мајорот мисли на оваа објава од ВеснаОва со весна не го разбрав?
А слб бобо е моето либенце за век и векот,тукууу реков да предложам нови а веке тие од поодамна не сме интересни![]()
Сум го пропуштила тој факатМајорот мисли на оваа објава од Весна
http://forum.crnobelo.com/threads/Форумска-љубов-Форумски-пар.1857/page-64
и уште една понуда за мерење на ,,интелектуалните,,вредности.кој бурни искуства со кучина, кај си ти способен да фатиш некоја женска
седи мирно дете не буди ја мечката ако те касне глава нема да кренеш
и една друга работа машко со машко не се кара само тие што се феминизирани како во твојов случај
толку од нашава дискусија друго ако имаш храброст дојди ќе прајме муабет![]()
Сум го пропуштила тој факатескузе муа
и уште една понуда за мерење на ,,интелектуалните,,вредности.