Како на пример што ти се случуваа ?Ми се имаат случено многу случки ако почнам да ги кажувам ментална ке ме направите ама секој пат кога ми се случува нешто секогаш ми се случува или во 00:20 или во 03:20
Како на пример што ти се случуваа ?Ми се имаат случено многу случки ако почнам да ги кажувам ментална ке ме направите ама секој пат кога ми се случува нешто секогаш ми се случува или во 00:20 или во 03:20
не ти е страв?! куќата значи со духови ти е опседната ?! Како си збориш ко филм да си раскажувашПа понекогаш слушам смеа на мало девојче, многу пати имам видено жена во црн мантил како поминува кај нас во претсобјето и со крст во рацете, еднаш кога спиев кај баба доле ме разбудија жена со мало дете, чекори слушам често, имам седено навечер накај 12 и нешто на терасата и кај комшиите од спротив видив девојче кое само озбилно ме гледаше. Имам другарка што кај мене во сред бел ден виде нешто незнам ни ја шо беше тоа нешто бело помине брзо и кога отидивме доле ки баба да јадиме она осети како нешто а чепка и видела човек до мене јас па не го видив. И така.
и мене исто такаДа, и тоа не еднаш ама ако споделам што ми се случило можеби ќе ме сметаат за луда, така да ќе остане само на краток одговор ДА.
епа кога си сведок на такви работи почнува да ти е сосем нормално..... Човек се навикнува....не ти е страв?! куќата значи со духови ти е опседната ?! Како си збориш ко филм да си раскажуваш
Ма дај те молам кажи миДа, и тоа не еднаш ама ако споделам што ми се случило можеби ќе ме сметаат за луда, така да ќе остане само на краток одговор ДА.
Има и други работи кои би можела да ми ги објасниш по конкретно или толку е се ...Па понекогаш слушам смеа на мало девојче, многу пати имам видено жена во црн мантил како поминува кај нас во претсобјето и со крст во рацете, еднаш кога спиев кај баба доле ме разбудија жена со мало дете, чекори слушам често, имам седено навечер накај 12 и нешто на терасата и кај комшиите од спротив видив девојче кое само озбилно ме гледаше. Имам другарка што кај мене во сред бел ден виде нешто незнам ни ја шо беше тоа нешто бело помине брзо и кога отидивме доле ки баба да јадиме она осети како нешто а чепка и видела човек до мене јас па не го видив. И така.
Мала е веројатноста да имал близнакДа... видов еден ист човек, на две различни места во рок од 20 секунди - не е можно да бил побрз од мене - со кола бев.
Останувам да верувам дека е сепак чудо.Мала е веројатноста да имал близнак