Их ме откри -.- . Зезам, навистина го мислам тоа. Не праам предрасуди бре таков сум си и крај. Дали ќе носи протези или ќе носи наочари тоа не го праи од што сака туку од што мора. Инаку има и такви што носат очила демек да покажат сексипилност а во фацата се ко со пегла да е акната. Поретки се тие што носат протези а не им требат единствено ако се богаташи кои нема на парите што да им праат па сакаат да бидат со стил или стоматолозите им се роднини па да си стават. Инаку никој не би дал 500е за да биде во "мода".MountainMan да Ова го напиша затоа шо неможеш салото назад?
Па да.Човек треба да го засакаш со сите доблести и мани.Би сакала да носам наочари а мислам и дека треба затоа што баш и не ми се гледа од далеку Дојди поблиску А за протезите,носат исто така многу и што треба и што не треба али тоа шо сакаат нека си праватИх ме откри -.- . Зезам, навистина го мислам тоа. Не праам предрасуди бре таков сум си и крај. Дали ќе носи протези или ќе носи наочари тоа не го праи од што сака туку од што мора. Инаку има и такви што носат очила демек да покажат сексипилност а во фацата се ко со пегла да е акната. Поретки се тие што носат протези а не им требат единствено ако се богаташи кои нема на парите што да им праат па сакаат да бидат со стил или стоматолозите им се роднини па да си стават. Инаку никој не би дал 500е за да биде во "мода".
Па да.Човек треба да го засакаш со сите доблести и мани.Би сакала да носам наочари а мислам и дека треба затоа што баш и не ми се гледа од далеку Дојди поблиску А за протезите,носат исто така многу и што треба и што не треба али тоа шо сакаат нека си прават
Еднаш напишав "I smell rats and by 'rats' I mean дупли профили“
Не мислев на тебе ват, ама ми го одговори прашањето што сакаш да кажеш со горенаведеното..Еднаш напишав "I smell rats and by 'rats' I mean дупли профили“