Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
поздрав до сите кои го одбележаа убаво денот :D
303626_442240875809578_328239673_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Believe

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Бај Д Веј ако сеуште ја имаш таа желба да ме видиш можеме и на само да договриме собиранка, што се секираш ;):sreken

Јас ќе бирам време ти место :D
Уште една недела ми е кнап после тоа ќе сум послободен ќе договориме кафе/сок/што и да е.
Инаку уште ја имам таа желба жими кариера.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Јас ќе бирам време ти место :D
Уште една недела ми е кнап после тоа ќе сум послободен ќе договориме кафе/сок/што и да е.
Инаку уште ја имам таа желба жими кариера.
Епа ајде бе таман и ја неделава сум кнап, договараме за од другиот понеделник натаму, ќе пишеш кога што како ти одговара ;)

Ти ништо не кажа за тоа :p ќе играат Манчестер - Реал .. па мора да се гледа тоа .. парва вс Марија :D
Аааааааааааа јас па мислев јас сум кажала па не се сеќавам сега :giggle Иаче што се тиче мени ја сум за кога и да е да се собереме, само Парва да дојде обавезно (hug)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Кој талент треба да си за да ја згрешиш смената на рабоота беее(facepalm) Ме смениле ме ставиле втора а јас незнаев си отидов поштено у 8 саат и така, сега ми се спие ми се плаче :(

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Кој талент треба да си за да ја згрешиш смената на рабоота беее(facepalm) Ме смениле ме ставиле втора а јас незнаев си отидов поштено у 8 саат и така, сега ми се спие ми се плаче :(
Имало и бетер од тебе :)
Во 4та средно еден школски си ја згреши смената. Се менувавме секој месец. А бевме прва смена. Си седиме на интернет на училиште, и еден школски не беше на часови. Го начекав на мсн и го прашав:
-Нанчак, кај си море? Тој:
-Еееее руско, само на интернет дремиш :) Еве ќе се спремам за на чколија. Јас:
-Нанчак, прва смена сме море!

Bleach

Истакнат Член
23 декември 2012
146
257
173
Heart-Shaped Coffin
rock-n-roll-is-freedom.tumblr.com
Скролајте ме молим вас.

Колкава кретенка сум значи еј. Биваше ли сега да земам да се ѕверам и да рикам на You Know You're Right?
Сега ли, сега? (facepalm) Се осеќам ко девојчицине шо кубат коси и режат вени по Џастин Бибер.
Gosh, полека ама сигурно полудувам.
Дете оди земи учи Физика бе. Допрва ќе рикам утре, ха.

Never speak a word again, I will crawl away for good.. :place

Ај учи бе, ај учи! :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and ZmajChe
Статус
Затворена за нови мислења.