17:30 универзална.доаѓам овој пат едвај чекам да те видам,во колку часот???
17:30 универзална.доаѓам овој пат едвај чекам да те видам,во колку часот???
Туку сакам да прашам што се админиве и модераториве на форумов, штом не смее никој да дискутира со нив? И дали се свесни дека без нас членовите, не би имало никаква дискусија на форумов?17. Забрането е навлегување во дискусија со администраторите и модераторите за горенаведените точки. Администраторите и модераторите имаат ексклузивно право да го уредуваат „Црнобело форум“ во сооднос со сопствените убедувања и проценки и не се должни да даваат објаснувања ниту да ги оправдуваат своите активности и постапки.
Не си го разбрал правилото, да не навлагаш во дискусија во однос на правилата што му претходат на 17. А не воопшто да не дискутираш со нив. Читај убаво.ахаха ќе си умрам од смеење, еј. Добив 5 казнени поради прекршување на правилово.
Туку сакам да прашам што се админиве и модераториве на форумов, штом не смее никој да дискутира со нив? И дали се свесни дека без нас членовите, не би имало никаква дискусија на форумов?
Друже Калимеро, сега гледам дека стварно нема правда.
а па ти добро си прошол со казненитеахаха ќе си умрам од смеење, еј. Добив 5 казнени поради прекршување на правилово.
Туку сакам да прашам што се админиве и модераториве на форумов, штом не смее никој да дискутира со нив? И дали се свесни дека без нас членовите, не би имало никаква дискусија на форумов?
Друже Калимеро, сега гледам дека стварно нема правда.
Тоа мора да е некое магично копче, штом сите проблеми ги решава. Башка па и ме направија неписмен, а така е напишано во правилото.а па ти добро си прошол со казнените
иначе ај читај убаво заџабе одиш во школо (копчето Пријави )
па неписмен ке си кога пишуваш реферати од утре само по една реченицаТоа мора да е некое магично копче, штом сите проблеми ги решава. Башка па и ме направија неписмен, а така е напишано во правилото.
За тебе ќе цртамеТоа мора да е некое магично копче, штом сите проблеми ги решава. Башка па и ме направија неписмен, а така е напишано во правилото.