Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Значи човек еднаш нема да го ставе мобилниот на вибрации и тогаш ќе го разбудат.Кој ѕвоне у 11 ноќеска за да си помуабете?Значи како прво,знаиш дека утре сум на школо,знаиш дека имам проблеми со спиењето и каа ќе ме разбудат не можам после пак да се успијам,знаиш дека мама го користе другиот број абре нее,жената имала бесплатни!И шо сеа ако имаш бесплатни ај ѕвони ми у 2 сабајле?!Значи без осет воа народот,катастрофа!

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Може ли некој да ми објасни кои се тие Кардашиан и што добро имат направено или на некој начин допринесуваат за општество а?
Кои се?! --- фаци :D (bravo)
што прават и што направиле?! --Едно големо НИШТО (bravo)

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13 and violetmoon

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да кажам дека животот ти задава болки и удари само да ти покаже колку е суров,ко гром од ведро небо вечерва ме стави на тест,ме удри и ми рече "Суров сум не те лажеле кога ти го рекле тоа" п.с.ако има некој што има вишок кредит а не му се спие нека ми пише во пп да си попраиме муабет ќе ми фали вечерва.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Сакам да кажам дека животот ти задава болки и удари само да ти покаже колку е суров,ко гром од ведро небо вечерва ме стави на тест,ме удри и ми рече "Суров сум не те лажеле кога ти го рекле тоа" п.с.ако има некој што има вишок кредит а не му се спие нека ми пише во пп да си попраиме муабет ќе ми фали вечерва.
ја иам уше 60 бесплатни пораки :D

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Брат иам јас 95 ама што ќе пишуваме раце ќе не скинат:D
Ајде ќе се истрга и оваа вечер па сабајле се надевам дека ќе биде боље
Ја тастатура на мобилен, уживанции. Да имав тач и да пишам така, јок. Најодвратно нешо.
Ајде .. се надевам дека ќе бидеш океј.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo
Статус
Затворена за нови мислења.