Прашај ме да те прашам

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
сигурно мислиш на морално(потребно) а не на морално.
Мој критериум, немам критериум едноставно ако си дволичен, дволичен си, се гледа на километри.

он: што е за тебе дволичност?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
сигурно мислиш на морално(потребно) а не на морално.
Мој критериум, немам критериум едноставно ако си дволичен, дволичен си, се гледа на километри.

он: што е за тебе дволичност?
Ова испадна како прашање за членот над тебе :giggle
Дволичен е оној кој кажува едно а друго мисли,дволичен е оној кој за да биде интересен во очите на другите често кажува и она што не мисли,туку она што другите сакаат да слушнат.Дволичен со еден збор е човек камелеон.Дволичен е човек кој за да се прилагоди на средината често не ја кажува вистината за да ги превртува работите во своја полза.
За повеке околу дволичноста ке се јавиме во соодветната тема :) се си мислам дека веке постои на форумот.

што е за тебе убавина?

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Дволичен е оној кој кажува едно а друго мисли,дволичен е оној кој за да биде интересен во очите на другите често кажува и она што не мисли,туку она што другите сакаат да слушнат.Дволичен со еден збор е човек камелеон.Дволичен е човек кој за да се прилагоди на средината често не ја кажува вистината за да ги превртува работите во своја полза.
За повеке околу дволичноста ке се јавиме во соодветната тема :) се си мислам дека веке постои на форумот.

што е за тебе убавина?
Бркови.
Што е за тебе помфрит?

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133

што е за тебе убавина?

кој како ќе сфати, над тебе под тебе, секој може да си одговори, во случајов беше ти.

Бркови.
Што е за тебе помфрит?

мало слатко задоволство преточено во компир сечкан на било какви форми удавен во масло и послужен на тањирче :D

oн: кажи ми пример за убавина(физичка, психичка) !?

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Физичка : Убав изглед на лице,тело ...
Психичка (внатрешна) - Добар/а ,паметен/на,толерант/ен/на и слично ...
Милсење за мене ?

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
опуштен, искрен, кул дечко, обожава ама баш обожава да си се слика и да си се гледа на огледало хехе и да, убави аватари свои прави, а и моменталниов му е топ :D

мислење за мене?

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Секаогаш расположена ,отворена,искрена,дупер изгледа и внатрешно и надворешно ,оригинална е со личните аватари ,позитивно настроена секогаш и не покажува "заби" на никого .... :)
Да го менувам аватаров или да си постој уште малце ? (think)

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
јас викам да си постои уште малку, добар е :)

а јас да го менувам аватаров или..?

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Да го остаиш денес го ставии ...
Се сигласувате со пораката на аватарот ? (nod)