Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Тенки и прави нозе ,малце пошироки колкови ,умерена тежина,нормален обем на гради (цврсти и подигнати ),поголем врат,и поголеми раменици .... Совршен изглед на машко тело ?
се додека е нормален добро е, се што е претерано како на пр претерано мускулесто тело, отпаѓа.важно е да има цврсти и јаки раце, добар задник, црномањест, со светли очи, кратка коса, умерена тежина..во главно тоа : )
Црнкааа ,ама може и плавуша ... (тие што имаат потемна жолтеникава боја јас не ги сметам за плавуши само оние дури како бела што им е ...)
Мислиш дека е голема предност во убавина ако човек има сини очи ?
нее, во никој случај, јас само преферирам светла боја на очи на машко, што не значи дека не може да ми се допадне и некој со потемни очи.не е некој голем фактор што влијае на целокупната убавина.
што е поголема предност кај женското за да привлече машко, градите или задникот?
пааа зависи, искрено според мене има машки на кои им стои брада, а има и такви кои се поубави без брада..лично мое мислење, подобро е со малку брадичка
колку гардеробата односно начинот на облекување на една девојка влијае кај машкото?