Јас не те давам за било која,ке го надгледувам наддавањето,да знаешјас сум секогаш во право ама ете ... ја користам оваа прилика да го искористам форумов за Све за Љубав и некоја форумџијка да ме покани на дејт оти вака веке не бива ...
Јас не те давам за било која,ке го надгледувам наддавањето,да знаешјас сум секогаш во право ама ете ... ја користам оваа прилика да го искористам форумов за Све за Љубав и некоја форумџијка да ме покани на дејт оти вака веке не бива ...
жалам ама не излегувам со машки.. извини брат ама не си мој тип ..Да ти се придружам пер ? (заминавме офф -.-)
романтичен сум, џентлмен сум, добар сум, паметен сум, убав сум, добар во кревет ... се сум нај нај ... пишете така во огласот ....Ќе извадиме и оглас ако треба, се' само за да има љубов
жалам ама не излегувам со машки.. извини брат ама не си мој тип ..
може може . имам доверба во тебе ...Јас не те давам за било која,ке го надгледувам наддавањето,да знаеш
жалам ама не излегувам со машки.. извини брат ама не си мој тип ..
романтичен сум, џентлмен сум, добар сум, паметен сум, убав сум, добар во кревет ... се сум нај нај ... пишете така во огласот ....
ам да ги упатам луѓето во темана, ти пак каква си, одма да вратиш.
Скоро да и ја имам заборавено Покани ја да ни се придружи,да има свашта и она да видиможе може . имам доверба во тебе ...
инаку сосема случајно на твитер исконтактирав со tweety од Битола од Хибалкан форумот ..
Чоек раат да не е од тебе .. "ненамерно"Ненамерно пак те фатив
Sugar последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди