хаха само напред, и така ми треба некое килце.
он: Ќе и го направам истото, за да не може да влезе во ниедно фустанче од тие што ги има.
он: ќе се згојам 30кг. и ќе го натерам да ме "стави" во секое едно фустанче што го имам
хаха само напред, и така ми треба некое килце.
он: Ќе и го направам истото, за да не може да влезе во ниедно фустанче од тие што ги има.
Имаш срека што се предомислив, нама да одам во ситимол! хахааххСамо таму немој молим те, ќе се посрамам пред Sofija...
он: Ќе ја ошишам на нула, лустер-главче
он: ќе се згојам 30кг. и ќе го натерам да ме "стави" во секое едно фустанче што го имам
Ќе те земам таква гола без фустанчиња и ќе те носам до Сити Мол да ти земам некој фустан со поголемо бројче
Софи, тебе ќе те шишнам на нула и ќе ти ја офарбам главата во боите на ЈувеКе те затворам во тркало за морско прасе и во него да трчаш цел ден без престан! Ова за
Knife
Ќе пратам пазарна инспекција во Сити, Квадрат, и Чил Аут, па да ја видам кај ќе оди
Ќе трчам бе, таман да се ослободам од килажата што ми ја накачи Сара.13Ке те затворам во тркало за морско прасе и во него да трчаш цел ден без престан! Ова за
Knife
Мислиш ми е гајле ако си прибирлива, шетај гола, а јас за тоа време ќе плакнам очи.нема да сакам ниту едно фустанче, ќе бидам многу пребирлива и многу ќе те нервирам
Софи, тебе ќе те шишнам на нула и ќе ти ја офарбам главата во боите на Јуве
хахаха ама заборави изгледа дека тогаш ќе бидам 30кг. "поголема"
он:ќе му ги врзам очите за да не може да ги "плакне"