Каква пакост (штета) би му направиле на членот над вас?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
сигурно мислиш нашколо, зошто не работам..
он: ќе му го научам бројот и ќе му пуштам СМС претставувајќи се како неговата бивша, повикувајќи го на повторни средби.
Уште подобро пред клас (мухахахахаха:gjavol)
кога ќе се случи некоја од тие ненадејни средби, ќе се праам на тошо xP

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Уште подобро пред клас (мухахахахаха:gjavol)
кога ќе се случи некоја од тие ненадејни средби, ќе се праам на тошо xP

нема да можеш да се правиш на Тошо зошто ќе ти ја облечам бившата во секси мини црн чипкаст фустан ]:)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
нема да можеш да се правиш на Тошо зошто ќе ти ја облечам бившата во секси мини црн чипкаст фустан ]:)
Уууу сеа готика проповедуеме хм?
пази ова:
Ќе го наговорам бившиот да уплати на некое светско патување за вас двајца. А потоа ќе се враќате од таму ќе те остави САМА на аеродром!

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ќе го наговорам бившиот да уплати на некое светско патување за вас двајца. А потоа ќе се враќате од таму ќе те остави САМА на аеродром![/quote]

па САМА и сум штом тој е бивши значи сама ми е подобро..а и од кога ќе се изнашетаме да ме остави? хм..не е лошо

а тебе, тебе ќе те затворам и ќе те заклучам во соба 2дена заедно со 2бивши па да те видам што ќе правиш.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
па САМА и сум штом тој е бивши значи сама ми е подобро..а и од кога ќе се изнашетаме да ме остави? хм..не е лошо

а тебе, тебе ќе те затворам и ќе те заклучам во соба 2дена заедно со 2бивши па да те видам што ќе правиш.
kewl! HAREM!

Тебе веднаш по враќањето дома, ќе те чекаат оговарања од друштвото откако ги имаш добиено ружите во клас :)))

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
kewl! HAREM!

Тебе веднаш по враќањето дома, ќе те чекаат оговарања од друштвото откако ги имаш добиено ружите во клас :)))
А колку тоа јас па се замарам со нивните оговарања па тоа е чудо едно хх
А тој харемот твој ќе го проширам за едно 2 члена, не повеќе.и тоа ќе бидат сегашните дечковци на твоите бивши..

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
А колку тоа јас па се замарам со нивните оговарања па тоа е чудо едно хх
А тој харемот твој ќе го проширам за едно 2 члена, не повеќе.и тоа ќе бидат сегашните дечковци на твоите бивши..
DAMN YOU! (barney фаца од HIMYM)
You wouldn`t...

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13