Машки vs. женски

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Е сеа и вие ја утепавте работава. Тука никој не вади никаква аритметичка средина,само споделуваме мислења,гледишта и заклучоци од наша перспектива.
Друже, многу глупо сеа споредуваме?
Сите машки се исти? Знаеш колку не има на планетава?
Ако земиме да ја тупиме сме се заебале. Има машки што одат 111 џенцки, има некој што нема уште, и ај да го споредиме тај што нема уште женска а има 25 години и некоја си шо сменила до сега 25, а има 19 години?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Друже, многу глупо сеа споредуваме?
Сите машки се исти? Знаеш колку не има на планетава?
Ако земиме да ја тупиме сме се заебале. Има машки што одат 111 џенцки, има некој што нема уште, и ај да го споредиме тај што нема уште женска а има 25 години и некоја си шо сменила до сега 25, а има 19 години?
Ама не ги спомнав јас нити сите машки нити сите женски,правиме муабет за една одредена група на машки и женски кои конкретно се наведени во воведот на темата :)

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Ама не ги спомнав јас нити сите машки нити сите женски,правиме муабет за една одредена група на машки и женски кои конкретно се наведени во воведот на темата :)
Епа затоа зборам дека неможе да се спротистават тие и тие, да бевме исти машките и сите женски исти можевме да водиме војна, ама вака.
Ајт не должам, бегам од темава.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Епа затоа зборам дека неможе да се спротистават тие и тие, да бевме исти машките и сите женски исти можевме да водиме војна, ама вака.
Ајт не должам, бегам од темава.
Значи според тебе мора да сме искусиле за да коментираме,или пак воопшто не треба да се води дискусија? Не те разбрав.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Чек чек значи секоја тема што има вакви споредби машко со женско у глобала, нема потреба од никаква дискусија? Добро да знам какви теми да отворам во иднина.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Чек чек значи секоја тема што има вакви споредби машко со женско у глобала, нема потреба од никаква дискусија? Добро да знам какви теми да отворам во иднина.
Дискусија нема у ваков тип како што е ова, има само мислења според членовите.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Е па тогаш да не ја релативизираме темава со офтопици. Пошо за секоја ваква тема реално е да се рече дека секое машко и женско е различно. Но не мора за се` да се пласира истиот одговор. Тогаш ај нека се затвори секоја слична тема, пошо нели го знаеме веќе одговорот и да се пишува само во темите слични на играчница/од премногу субјективен карактер - колку сте сериозни/сонувачи/опортунисти/итн.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
А пошто не се произнесуваш со никакви мислења у темите,почнува да ми станува сомнителен твојот пол :D
а што ти е гајле тебе за мојот пол и јас барем немам мислења ама од и тебе ништо паметно не прочитав бар да научев нешто:zelen

Ајде прибери си ја малата да не изиграва паметњакович :D

вака дома на мајка ти да се обраќаш и не си ми дораснат за да ми се обраќаш како малата ...

Armagoddamn

Староседелец
28 октомври 2015
162
33
1,028
Од една страна многу ги почитувам мажите дури се и поинтелигентни
дури и велам дека татко е еден а мајки има многу
бидејќи само еден те создал, а секоја може да те роди
Но од друга страна, се премногу перверзни

Маж може да се возбуди ако види гола слика
или ако види во живо гола