Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Нека отвори некој тема за Албер Ками, и нека ги префрли моите и мислењата на Arkantos во неа, да не биде за џабе тупење мозок во погрешна тема :zelen
Може и тоа, ама секако темата нема конкретна тематика, така да може се и сешто да се коментира во неа ;)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Може и тоа, ама секако темата нема конкретна тематика, така да може се и сешто да се коментира во неа ;)
абе точно дека нема конкретна тематика, ама направивме добро муабетче со аркантос за лектириве, па добро би било да ни се најдат мислењава во сериозна тема, башка за Ками и неговите дела има многу да се пишува :zelen
Едит: Може и на некого би му биле од корист мислењава, бидејќи му ги прераскажавме пола лектирите, а во темава не би ги пронашол :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
абе точно дека нема конкретна тематика, ама направивме добро муабетче со аркантос за лектириве, па добро би било да ни се најдат мислењава во сериозна тема, башка за Ками и неговите дела има многу да се пишува :zelen
Едит: Може и на некого би му биле од корист мислењава, бидејќи му ги прераскажавме пола лектирите, а во темава не би ги пронашол :D
Може да се отвори тема каде ќе се коментира општо за книги. Мислам нема таква.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Saladin

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
CedevitaXXL_Mix_1.png

СДК изедов цело пакетче со вакви бонбони и едвај чекам да повратам сега(puke)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe
Статус
Затворена за нови мислења.