Не знам, мене секогаш ми биле одбивни ваквите кревања его со менување партнери.
Луѓе сме, како што дошло до врска, иде и до раскин, ама не мора ко мајмуни побегнати од зоолошка, жедно да се фрламе на прва пружена прилика. Барем јас не би, посебно ако добро сум се изгорела претходно.
Навистина не ги делам многу овде на машки и женски карактеристики, бидејќи станува збор за размислување.
Познавам и од оние што мислат оти се фраери и фраерки пошто ги свртеле сите можни прилики што им се пружиле, оние кои им завидуваат на претходно споменативе, како и оние што ругаат на нивна сметка. Полот е небитен, навистина.
И ептен ми е отапено тоа сфаќање оти машкото со повеќе женски е фраер, а женската мераклика. На исто ниво се, за да биде тој „фраер“, мора да има такви мераклики и обратно.
А тоа што сме прост народ, па си правиме триста приказни, е веќе друга тема.
Што се однесува што некој праша за опсесијата со партнеровите бивши, тоа е нешто што ми иде на нерви.
Па чекај бре, ако сме почнале врска која оди накај сериозна, нормално дека ќе сака секој да знае што и како било, но под тоа не подразбирам пишување реферати до најситни детали, треба малку да се знаат граници, сепак тоа е дел од интима од која ние не сме биле дел, а и минато е, мајке ми, финито! Едноставно, доволно е да знаеш кои се, колку било озбилно и како се завршило, чисто со причина да имаме претстава кои биле грешките клучни за раскин, за да ги избегнеме истите.
Мене навистина би ми било непријатно да го седнам и да го прашувам кај ја носел за годишнина, па чек ќе бегаме од тоа место, немој случајно ќе му се вратат спомени, па која поза и’ била омилена, што неќела да јаде...или пак ко што гледам помаливе, абе се убиваат копирајќи ја бившата на типов. И пак идеме до тоа дека работите се индивидуално гледиште.
Рекла-казала секогаш ќе има, ама ако јас ставам на срце кој што ќе ми каже, далеку ќе догурам. Среќа го надраснав тој период кој ми создаваше нервози, па сега си викам каква глупача сум била.
Отворен муабет, децо. Ако не сте спремни на истиот, значи не сте биле спремни тој некој да го пуштите во поинтимен круг.