Критики за администрацијата

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Епа не треба да се дозволи да се исклучи, мислам дека сите сакаме да знаеме зошто сме добиле опомена. Крај краева и да нема автоматизирана за ХХ опомена, не е толку тешко да се напише приватна зошто е опоменат членот.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
ipopovski шефе а зш опомените да се праќаат во приватни пораки нека бидат јавни да учиме од грешките на другите дали може така еве јас мослам нека има тема во Општи муабети за тоа зш таму се најстрахотните теми ?
и можеш ли и мене да ми кажеш колку казнени поени имам ?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
ipopovski шефе а зш опомените да се праќаат во приватни пораки нека бидат јавни да учиме од грешките на другите дали може така еве јас мослам нека има тема во Општи муабети за тоа зш таму се најстрахотните теми ?
и можеш ли и мене да ми кажеш колку казнени поени имам ?
Незнам технички дали е изводливо тоа.
Инаку имаш 2 казнени.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Заради оф-топик и не соодветен јазик.
ајде бе па сите овде пишуваат офф топик и баш ме интересира во која тема јас се користев со несоодветен јазик и од кој модератор ?
за несоодветен јазик досега некои требаа да бидат банира одамна ама нели овде со лижење се се опростува одговорими само на ова прашање и не те замарам ?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Следниот модератор што ќе го бираме, ќе ти дадеме ти да го предложиш за гласање, за да не биде пристрасен :)
На Мила Кунис и се допага ова :)
Па нормално,и после папараците измислувале :D ....ма арно си знаат они,се си факаат во кадар.
Овој пат немам критика за администрација,супер се (inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
На Мила Кунис и се допага ова :)
Па нормално,и после папараците измислувале :D ....ма арно си знаат они,се си факаат во кадар.
Овој пат немам критика за администрација,супер се (inlove)
Нели, се` си е супер. За Мила само пофални зборови имаме сите. Ја мислам треба и админ да ја стават.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis