Незнам технички дали е изводливо тоа.ipopovski шефе а зш опомените да се праќаат во приватни пораки нека бидат јавни да учиме од грешките на другите дали може така еве јас мослам нека има тема во Општи муабети за тоа зш таму се најстрахотните теми ?
и можеш ли и мене да ми кажеш колку казнени поени имам ?
немам порака за казнените поени и сакам образложение зошто сум казнена во која тема и како?Незнам технички дали е изводливо тоа.
Инаку имаш 2 казнени.
Заради оф-топик и не соодветен јазик.немам порака за казнените поени и сакам образложение зошто сум казнена во која тема и како?
Претпоставувам дека и јас имам некој поен
ајде бе па сите овде пишуваат офф топик и баш ме интересира во која тема јас се користев со несоодветен јазик и од кој модератор ?Заради оф-топик и не соодветен јазик.
На Мила Кунис и се допага оваСледниот модератор што ќе го бираме, ќе ти дадеме ти да го предложиш за гласање, за да не биде пристрасен
Нели, се` си е супер. За Мила само пофални зборови имаме сите. Ја мислам треба и админ да ја стават.На Мила Кунис и се допага ова
Па нормално,и после папараците измислувале ....ма арно си знаат они,се си факаат во кадар.
Овој пат немам критика за администрација,супер се