Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Чувството кога се ежиш целата и ги чувствуваш морниците по целото тело, стомакот ти се превртува и не, не се пеперутки туку аааааааајкули од внатре те јадат... се чувствуваш чудно, како да очекуваш нешто и приметуваш дека... не, не си заљубена, си добила. Менструација е во прашање, да тоа ми се случи денес.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Мех... се случи и тоа, првиот нереализиран план за годинава... Аирлија нека е, само нека НЕ се множат. Аххх... :/
И да, дефинитивно треба да почнам да применувам поинаков третман помеѓу луѓето од зборови, и оние од дела!

Без порази, победите нема да бидат толку слатки. Глава горе само ;)

Паметно машко си, ако јас на форум сум го воочила тоа, не се сомневам за некој лично што те знае:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
Сакам да кажам дека ептен ме снема на форумов ама еве ме пак со нови сили и сакам да кажам дека МНОГУ СИ ГИ ПОЗДРАВУВАМ сите пријателчиња на форумов,почнувајки од најстарите па се до најмладите..Ве гушкааамммммммммм !!!!!!!!!!!(hug)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Од следниов тон за точно 2 часа 53 минути и 35 секунди, сите до еден да ми честитате роденден...тииииииииииит.
Немој после да речите: ам јас не знаев, јас не бев тука, спиев, кумот ми беше на гости или слично. Нишо не признавам за оправдание.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
И сакам да прашам како се кријат годините на профилов?
Не дека сум стар или нешо, туку онака не сакам да знаете. Ако не успејам да ги скријам до полноќ, не верувајте на тоа шо пишит, деветнајсет прам.(party)

Статус
Затворена за нови мислења.