После извесен период од почетокот на врската, елементот на изенадување испарувал, а рутината настапувала и формирала статус кво ситуација.
Па што?
Единствениот критериум за добар секс е воведувањето новини?
Не, а уште помило ми е кога истото го знаеш самиот.
Знаеме и двајцата дека многу мислат така. Мислат дека принципите на успешно водење љубов се истите оние кога земаш костум и сакајќи да биде секси и провокативно, завршуваш со бламажа, на која и најголемиот кловн би ти позавидел.
Искрено мислев да земам костум и да се впуштам во такви тематски игри со тебе.
Но свештенските чаенки, или пак медицинска сестра во визита на пациент не можат да бидат еднакво провокативни колку чипка и подвезница.
Можеби сум старомодна, со застарен софтвер, но никогаш не сум побарала од партнер да се облече како Попај и да ми пее поморска песна, за да ми го навлажни свирчето.
Па што?
Единствениот критериум за добар секс е воведувањето новини?
Не, а уште помило ми е кога истото го знаеш самиот.
Знаеме и двајцата дека многу мислат така. Мислат дека принципите на успешно водење љубов се истите оние кога земаш костум и сакајќи да биде секси и провокативно, завршуваш со бламажа, на која и најголемиот кловн би ти позавидел.
Искрено мислев да земам костум и да се впуштам во такви тематски игри со тебе.
Но свештенските чаенки, или пак медицинска сестра во визита на пациент не можат да бидат еднакво провокативни колку чипка и подвезница.
Можеби сум старомодна, со застарен софтвер, но никогаш не сум побарала од партнер да се облече како Попај и да ми пее поморска песна, за да ми го навлажни свирчето.