Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Сакам да кажам дека ТЕ МРАЗАМ, дека НЕ САКАМ да те видам, дека ме боли секој твој поглед!
Дека САКАМ ДРУГ, дека ич не ми е гајле за тебе! Иако срце ми скока од грло до дебело црево кога ќе помислам на тебе!
и уште само ова да си знаеш Господине "Мадафака Чак-Норис" контролирај се, ниедна девојка не сака брзо завршување...
Топ си, кисс4е, мвааах
Сакам да кажам дека ми е многу жал што поминав толку време бескорисно со тебе , бидејќи не вредиш ни една минутка ,а не толку години , и дај боже никад да не бидеш среќен со таа ,и никад никој да не те заска ,и никад никогаш да не засакаш........
сакам да казам зошто на светот постојат толку покварени лицности кој само повредуваат не знаат да возвратат љубов да ценат сто си направил за нив. Какви уствари створења се тие и со сто заслузуваат да сетаат по овај бели свет,само мора да има и такви за ние побудалите уциме и сстрадаме од нив.поздрав до мојата бивса КАТЕ:stomp