Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Реков јас онака ради реда Фалкао само .. ептен се форсираат и Реал и Барселона... релано претерано..
фан сум на Реал ама до небо форсирање.
Реално ако збориме и јас би го ставил Фалкао во тимот на годината. Али кога ке ја видам одбраната, Марсело,Рамос, ми се сере искрено кажано. Кај се играчите на Манчестер Јунајтед(што бе феноменални во 2012), каде се играчите на Јувентус (што немаа пораз цела година) посебно каде е Пирло, Манчестер Сити (Давид Силва) има уште многу други што треба да бидат во конкуренција а не сега и малите деца знаат кој ке бидат во тимот, катастрофа незнам. Ајт доста со нервирање, дај кој ке часте пиво ?

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Реално ако збориме и јас би го ставил Фалкао во тимот на годината. Али кога ке ја видам одбраната, Марсело,Рамос, ми се сере искрено кажано. Кај се играчите на Манчестер Јунајтед(што бе феноменални во 2012), каде се играчите на Јувентус (што немаа пораз цела година) посебно каде е Пирло, Манчестер Сити (Давид Силва) има уште многу други што треба да бидат во конкуренција а не сега и малите деца знаат кој ке бидат во тимот, катастрофа незнам. Ајт доста со нервирање, дај кој ке часте пиво ?

(pivo)(pivo)(pivo)

Марсело и Рамос се многу добра одбрана, но имаш право за Пирло барем и за овие од ман утд...
јас повеќе би рекла што правеше Пиќе во тимот кога пола сезона имаше повреда и што правеше... невермајнд
ете пиво :D

• Ми се допаѓа
Реакции: goodgod

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
(pivo)(pivo)(pivo)

Марсело и Рамос се многу добра одбрана, но имаш право за Пирло барем и за овие од ман утд...
јас повеќе би рекла што правеше Пиќе во тимот кога пола сезона имаше повреда и што правеше... невермајнд
ете пиво :D
Фала за пивото. :)
Инаку еден Бејл од Тотенхем мораше да биде на местото на Марсело, а Рамос можеше да лета од составот бидејки оваа година играше како стопер само, кај е Келини ? Сега ти си женско незнам колку се разбираш од другите лиги али ајде.
Кај е Тиаго Силва ето , си отиде од Милан и веке не е во составите.
Абе ај, дај уше по едно.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Стварно прекрасна маскара на максфактор, трепките ко вештачки ги прави...толку убави и совршени...треп треп (wasntme)
да разбијам монотонија у постови :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Фала за пивото. :)
Инаку еден Бејл од Тотенхем мораше да биде на местото на Марсело, а Рамос можеше да лета од составот бидејки оваа година играше како стопер само, кај е Келини ? Сега ти си женско незнам колку се разбираш од другите лиги али ајде.
Кај е Тиаго Силва ето , си отиде од Милан и веке не е во составите.
Абе ај, дај уше по едно.

Епа глупаво е тоа што и покрај тоа што треба да одберат поединци и да вметнат во најдобриот состав они избираат име на тим па од името бираат !
(pivo)(pivo)(pivo) повели,
на жестоко нешто да не сакаш да поминеме? :zelen

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Епа глупаво е тоа што и покрај тоа што треба да одберат поединци и да вметнат во најдобриот состав они избираат име на тим па од името бираат !
(pivo)(pivo)(pivo) повели,
на жестоко нешто да не сакаш да поминеме? :zelen
Не ми кажа ти што пиеш ?
Јас веке ке ти барам мезе.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Се мрднаа сите у пи*ку мајчину,почнаа ова фановиве на Џастин Пиперката да се сечат пошо малиот пушел џокла,и они викаат дека он станал наркоман и дека ко ќе прекине он да биде дрогаш и они нема да се сечат. И постираат слики од крвави руки и жилети.

Статус
Затворена за нови мислења.