А можеш да веруваш во Бог што си го видел така?неможам да поверувам на мојте очи што све сте напишале за религија,барем албанците знаат што се, за разлика од нас македонци не веруваме во ништо,јас верувам во Бог одам во црква знам што сум
неможам да поверувам на мојте очи што све сте напишале за религија,барем албанците знаат што се, за разлика од нас македонци не веруваме во ништо,јас верувам во Бог одам во црква знам што сум
Еве јас лично познавам албанци, босанци, срби кои имаат муслимански имиња ама се атеисти и немаат никакви проблеми со тоа. Македонец мора да е православен христијанин ами како.неможам да поверувам на мојте очи што све сте напишале за религија,барем албанците знаат што се, за разлика од нас македонци не веруваме во ништо,јас верувам во Бог одам во црква знам што сум
Само што ги осуди атеистите, а збориш за „Секој си има свој став“. Е вакви ко тебе ич не ги сакам. Ја неам ништо против верници кои си веруваат и си знаат дека е тоа за нив, ама вакви ко тебе кои кажуваат кој што треба да прави... ја праам вакаНеверојатно колку многу иззнапишале глупости тука ,се сложувам дека секој има свој став во врска со религијата ама незнам која е потребата да се оди наспроти целото семејство ...
ДЕмек сега модерни атеисти ... -Безвезе е ...
Зошто да нема на кого да се помолиш кога ти треба помош,зошто да не посетиш храм и кога ке излезеш од таму да се почувствуваш психички почист и по смирен ... ?!
Ама тоа е луѓево носат до тотаклно ЛУДИЛО ...
Иако не сум Атеист не ти го разбирам постов.Неверојатно колку многу иззнапишале глупости тука ,се сложувам дека секој има свој став во врска со религијата ама незнам која е потребата да се оди наспроти целото семејство ...
Зошто да нема на кого да се помолиш кога ти треба помош,зошто да не посетиш храм и кога ке излезеш од таму да се почувствуваш психички почист и по смирен ... ?!
Што сакаш да кажеш ?Неверојатно колку многу иззнапишале глупости тука ,се сложувам дека секој има свој став во врска со религијата ама незнам која е потребата да се оди наспроти целото семејство ...