Абе заборави ја, кучка.шо ке праеш јас 5-6 дена пијам и маки мачам .. ама ке се издржи некако ..
И јас ќе го заборавам морам.......
Абе заборави ја, кучка.шо ке праеш јас 5-6 дена пијам и маки мачам .. ама ке се издржи некако ..
кучка е да ама јбг .. друг си ја фатил пред мене.. сум закаснил јас ..Абе заборави ја, кучка.
И јас ќе го заборавам морам.......
Еее исто и јас, касно палам....... Кога можев да си го фатам, мајтап правев....кучка е да ама јбг .. друг си ја фатил пред мене.. сум закаснил јас ..
Јас ја запознав пред 2 и пол месеци ама во последниов месец почнавме малку појке да се дружиме и то е то ..Еее исто и јас, касно палам....... Кога можев да си го фатам, мајтап правев....
Епа чекај де, 2ипол месеци се малце..има време, ќе си ја бркнеш.Јас ја запознав пред 2 и пол месеци ама во последниов месец почнавме малку појке да се дружиме и то е то ..
џабе . ке си лаам како куче од страна... врската им е сериозна и веќе се најверојатно и пред официјализирање... не сум тип шо се меша во врски и затоа ке ми остани само добра пријателка ..Епа чекај де, 2ипол месеци се малце..има време, ќе си ја бркнеш.
Јас 3 години скоро се знам со типов..хаха
Ќе си најдеш нова, верувај ми...џабе . ке си лаам како куче од страна... врската им е сериозна и веќе се најверојатно и пред официјализирање... не сум тип шо се меша во врски и затоа ке ми остани само добра пријателка ..