Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Наместо среќна нова година да напишам ми доаѓа да напишам среќен роденден, баш прееска се залетав и среќен роденден напишав и се препрочитувам и си велам алооо шо преш, арна.:D
Јас напишав предходно дека ви посеакувам се` најубаво во 2013 година, љубов, среќа и здравје пред се`, ама ај пак ќе се пофторам.:sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and Rosana

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Епа луѓенца ајде нека ни е најсреќна и највесела новава годинка, се најубаво во неа, пари, здравје, среќа, алкохоли, џоинти, љубови, сексови и се поред шо си иде со тоа :D Ја ко за прв ден у годината топ ми е, ја утнав смената на работа место од 11 ипол ја отидов втора од 4 и нормално ми кажаа дека нема потреба, си се вратив кај вујко ми и сеа ќе идам пак на работа ама да се допијанчам, дека вчера слабо пиев некако, повеќе бев на лесни дроги (smoke) Ајт останете ми поздравени па се читкаме у наредна прилика коа пак ќе утнам смена и ќе имам слободен ден (принуден) :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Бриј ск виде дека сам пишаја ичера после 12 там около 1 саат П кау : ) тој ни беше муабет ичера
напраисмо се П кау : ) П кау П кау : ) haha
Хепi њу јиар на сфи !!!
би позитиф олвејс мај форум френдззз ; )

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Да прашам случајно некој да не га има број на Шмекси ?? : ) ке дојде вечер у Куманоо па да га изненаду да му се јаву
Да се искршимо вечер у дует : )
...Ако га има некој, нека ми пише у ПеПе(ги сака бисерите) : )

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Среќна нова година мили мои пријатели. Специјално поздрав до Aristokrat и WomanInRed
Фала пријателче имај и ти убава година па нареднава да се надеваме на подобро и полабаво и бркај тоа депресијата таков е периодов празничномеланхоличен.

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k and parvati
Статус
Затворена за нови мислења.