Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Дали се свесни овие дека за време на протестите во Америка се случува појавата бејби бум ? Знаци сите работат за зголемување на наталитет браво :)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК бебиситерка сум оваа вечер, па поарно да си седам и да го пазам отколку да спие во рацете на сите на прославата. Ептен е мало нема смисла, да не се мачи. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Mila Kunis

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Форумџии ај дајте ми предлог што да и купам на колешка (и мноогу добра другарка воедно :D) подарок за роденден? : ))
Проблемот е што интензивно се дружиме година ипол и станавме блиски токму оваа година, па сакам да ја изненадам и да и се допадне, а да не е облека...
да беше за некоја од најдобрите другарки одма ќе знаев, во друг случај ќе ги прашав што сакаат... вака изгубена сум :S

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Форумџии ај дајте ми предлог што да и купам на колешка (и мноогу добра другарка воедно :D) подарок за роденден? : ))
Проблемот е што интензивно се дружиме година ипол и станавме блиски токму оваа година, па сакам да ја изненадам и да и се допадне, а да не е облека...
да беше за некоја од најдобрите другарки одма ќе знаев, во друг случај ќе ги прашав што сакаат... вака изгубена сум :S
Хмммм книга некоја?
Парфем, облека, накит се за личности кои навистина многу добро ги познаваш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Хмммм книга некоја?
Парфем, облека, накит се за личности кои навистина многу добро ги познаваш.

И мене одма ми текна на книга, но не чита книги...
иако кога одиме на саем на книга заендо обавезно купува по 2-3 минимум :giggle

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103

Јас би купила дебела марама од кашмир. За зимава на капут идеално.
Или евентуално дебела капа со ракавици.
Или за да биде штосно, најди некоја книга поврзана со вашиот факултет.
Одбегнувај парфем, часовник или накит, тоа е ептен секојдневно.
Имаш во Џамбо сетови свеќи со свеќници што преубаво мирисаат, новогодишни работи, гранчиња, 300 чуда.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Марија

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
^ Ми текна уште ова.
Можеш и црвена џиш боја кармин. Некој убав, квалитетен. Ова за мене идеален подарок би било:)
Сепак, секој со вкусот, ама ако сака кармини мислам дека со тоа ќе направиш полн погодок.

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија
Статус
Затворена за нови мислења.