на сител ќе има убави у сабота е ЕлдорадоСи направив листа на филмови што треба да се изгледаат овие неколку денови. МРТ убедливо најдобра, Алфа и К5 убедливо на последното место.![]()
на сител ќе има убави у сабота е ЕлдорадоСи направив листа на филмови што треба да се изгледаат овие неколку денови. МРТ убедливо најдобра, Алфа и К5 убедливо на последното место.![]()
Да не направивте пакост сношти со Боро лисицата, гледам многу нешта ти се јадат. Типично за бремените жени.ПМС
фак јеа.Ми се јаде,ми се шета не не ми се шета.Ми се спие,се карам со секој,се ми сметаКоја рима
Тогаш сакам да сум машко или пак да го преспијам овој период.Ако се прашувам јас,доволни ми се 2 стека,увијачи,торта,сок од боровинка,кафе,ајварче,помфрит.Додека се излежавам во фотелјата и јадам можам да завршам некоја работа околу Нова Година,како на пример да си купам лак од оној црвениот ама светликав да биде.
Мислиш ќе го има Десперадо, инаку не реков дека ќе нема убави филмови на Сител, туку дека МРТ има побогата програма. Сител ставиле 10 филма на 1 јануари, а МРТ има по 4,5 филма секој ден од 31-ви до 3 јануари.на сител ќе има убави у сабота е Елдорадо
Оу мај гад,НЕ!Да не направивте пакост сношти со Боро лисицата, гледам многу нешта ти се јадат. Типично за бремените жени.
Мислиш ќе го има Десперадо, инаку не реков дека ќе нема убави филмови на Сител, туку дека МРТ има побогата програма. Сител ставиле 10 филма на 1 јануари, а МРТ има по 4,5 филма секој ден од 31-ви до 3 јануари.![]()
Листај тукаОу мај гад,НЕ!
Инаку,де дај ми ако имаш програма за МРТ кој филмови ќе ги даваат.
Кај ми текна Елдорадо жити се,а знаев дека е грешка.ПМС-от е виновен![]()
Ај да ви го продолжам животот, не знам за вас ама мене многу смешно ми беше. Рецепт пред кој знае колку години го најдов во тефтер со рецепти
![]()