Форумска љубов | Форумски пар

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ма не бе, Галензо за мене е аматер, а ти и Гонзо уште појќе. :rofl
пфффф.... ти гонзо и галензо не мојте да ми се фатите на малово куре, прсте де мислев. Не биват од вас ебачи, да ви беа рацете шмиргли а курот дрво имаше до сега чечкалици да ги напрајте.:zelen

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
пфффф.... ти гонзо и галензо не мојте да ми се фатите на малово куре, прсте де мислев. Не биват од вас ебачи, да ви беа рацете шмиргли а курот дрво имаше до сега чечкалици да ги напрајте.:zelen
хаха абе чечкалици ќе ни се направеја од многу женски вртење, а не од шмирглање(facepalm):rofl

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Што да викам ако сакаш ти ќе се борам за тебе :)
Пффффхахаха ќе се борит... абе за да ми влезиш во харемот требит многу. Башка ако сакаш да ми земиш женска, требит 2 други да ми донесиш компензација (и ако напрајш 2 лажни женски профили, не ти се важит).
А и вомен ин ред не ми е за давање...еве тигаржената ти ја давам, шо сакаш прај.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Пффффхахаха ќе се борит... абе за да ми влезиш во харемот требит многу. Башка ако сакаш да ми земиш женска, требит 2 други да ми донесиш компензација (и ако напрајш 2 лажни женски профили, не ти се важит).
А и вомен ин ред не ми е за давање...еве тигаржената ти ја давам, шо сакаш прај.
Немај гајле цел баши бозок аскер ќе соберам има да ти ја грабам ако треба :)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Немај гајле цел баши бозок аскер ќе соберам има да ти ја грабам ако треба :)
Море, вомен ин ред не се палит на турцизми и на ѓорги колозов. Стај некоја слика фешн, види мене какви стилови сум сликал само за на форум... не бе не, ти основниве работи не ги знајш, жена ќе ми крадел од харемот...оди бегај таму.