пфффф.... ти гонзо и галензо не мојте да ми се фатите на малово куре, прсте де мислев. Не биват од вас ебачи, да ви беа рацете шмиргли а курот дрво имаше до сега чечкалици да ги напрајте.ма не бе, Галензо за мене е аматер, а ти и Гонзо уште појќе.![]()

пфффф.... ти гонзо и галензо не мојте да ми се фатите на малово куре, прсте де мислев. Не биват од вас ебачи, да ви беа рацете шмиргли а курот дрво имаше до сега чечкалици да ги напрајте.ма не бе, Галензо за мене е аматер, а ти и Гонзо уште појќе.![]()

хаха абе чечкалици ќе ни се направеја од многу женски вртење, а не од шмирглањепфффф.... ти гонзо и галензо не мојте да ми се фатите на малово куре, прсте де мислев. Не биват од вас ебачи, да ви беа рацете шмиргли а курот дрво имаше до сега чечкалици да ги напрајте.![]()

Пффффхахаха ќе се борит... абе за да ми влезиш во харемот требит многу. Башка ако сакаш да ми земиш женска, требит 2 други да ми донесиш компензација (и ако напрајш 2 лажни женски профили, не ти се важит).Што да викам ако сакаш ти ќе се борам за тебе![]()
Немај гајле цел баши бозок аскер ќе соберам има да ти ја грабам ако требаПффффхахаха ќе се борит... абе за да ми влезиш во харемот требит многу. Башка ако сакаш да ми земиш женска, требит 2 други да ми донесиш компензација (и ако напрајш 2 лажни женски профили, не ти се важит).
А и вомен ин ред не ми е за давање...еве тигаржената ти ја давам, шо сакаш прај.

ако не ја знајш песнава, не си ебач...ако ја знаш, дркач си!хаха абе чечкалици ќе ни се направеја од многу женски вртење, а не од шмирглање![]()
Море, вомен ин ред не се палит на турцизми и на ѓорги колозов. Стај некоја слика фешн, види мене какви стилови сум сликал само за на форум... не бе не, ти основниве работи не ги знајш, жена ќе ми крадел од харемот...оди бегај таму.Немај гајле цел баши бозок аскер ќе соберам има да ти ја грабам ако треба![]()
lame dude, lame. Шо врска има песнава со муабетов?ако не ја знајш песнава, не си ебач...ако ја знаш, дркач си!
Патем штом ја знаеш песнава, дркач испадна дека си