Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Одлучено веќе, уште моите пари да дадат. :giggle

10109_120118641487643_1216100865_n.jpg

Само колку секси ми стое, ги потенцира облините ала Кардашијан (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Сега изгледа во мода е да се хејта купувањето за Нова Година. Додуша модата е се да се хејта, али ајде...
Јас ја сакам Новата Година и иако имам 0 слободно време пак најдувам неколку часа за да се подновам и да им купам нешто на најблиските. Сакам да се дотерам, сакам да си бидам убава самата себеси, сакам да го обележам денот. Оrdinary можам да бидам секој друг ден.

Под дотерување не мислам да се изнаредам со светки, 3 тони пудра и да изигравам подвижна елка, туку да облечам нешто за нијанса посвечено и да бидам вистинска дама.

Си купив фустан кој ми е преубав, сега ќе си купам и чевли и со насмевка ќе ја пречекам Новата.
И купив подароци за најмилите, една личност веќе развеселив, а ќе развеселам уште неколку.

Така да момци и девојки, баталете го ставот "И што ако е Нова Година, аман", баталете ја оваа фаца |-( и славете.
Ќе остареме, ќе имаме луѓе на кои ќе им требаат пари за тие да можат да слават Нова Година. Уживајте дури сте млади, оти еднаш е Нова 2013 година.

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Lepaa

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Иам сфирку у момент на работу, жене фрштиф
Бајробијан такеран бе : ) циганела нанелааааааа

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Значи никогаш не е доцна за ништо... Надеж и желба како главни зачини во животот и еден ден ќе се случи тоа што го посакуваме... Конкретно за љубов, значи никогаш не доцна да се пронајде човек кој ќе е едната половина од целото. И на 70 години тоа е можно... :) :) ... Ми ја згреаа душава:sram

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Само мрчам денес, едно паметно нешто немам кажано цел ден. |-(

Барем да продолжам до крај со мрчењето.
Смрзнав! И ми се спие, многу ми е потребно едно доооооооооолго спиење. И ми е смачено од сè и од сите, сакам само да си легнам и да се разбудам некогаш, некаде. Неам сила веќе за ништо.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Само мрчам денес, едно паметно нешто немам кажано цел ден. |-(

Барем да продолжам до крај со мрчењето.
Смрзнав! И ми се спие, многу ми е потребно едно доооооооооолго спиење. И ми е смачено од сè и од сите, сакам само да си легнам и да се разбудам некогаш, некаде. Неам сила веќе за ништо.
Стаи на еруростпорт, има гу реприза Челзи Баерн, нек те лупаф флешови : )

Статус
Затворена за нови мислења.