хахаха пред некој ден шетајќи на плоштад 3ца видовме,само се прашувавме со 4FUN кој е вистинскиот Дедо МразВо право си, со сепак вистината помалце боли. Дедо Мраз на форум нема ама има надвор на плоштад.
![Се двоумам :unsure :unsure](/images/styles/pack3/unsure.gif)
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
хахаха пред некој ден шетајќи на плоштад 3ца видовме,само се прашувавме со 4FUN кој е вистинскиот Дедо МразВо право си, со сепак вистината помалце боли. Дедо Мраз на форум нема ама има надвор на плоштад.
Мене всушност коа ќе го видам дедо мраз фигуративно, повеќе ме потсетува слично на ова:Е добро де сите знаеме дека Дедо Мраз не постои. Тоа според мене, не значи дека не треба да му се радуваме на божемното постоење и на оние Дедо Мразовци кои весело тропкаат со ѕвончиња на плоштад ... или насмевката што ја измамува токму насмеаниот Дедо Мраз од рекламите за кока кола...
И ако знаеме дека не постои не треба да седнеме и на две годишно дете да му кажеме - еј слушај Дедо Мраз не постои и оваа година нема подарок... ако веќе не сакаме да го лажеме нели, може да кажеме тато и мама се Дедо Мраз и ако си добар и бла бла ќе си добиеш подарок.. whatever...