Избор на Форумџија/ка на годината:2012

Кој/а форумџика/ја ја одбележа 2012 година?

• Вкупно гласале
    56
  • Poll closed .

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Претходно имав пишувано на тоа да избереме форумџика или форумџија на годината.Оваа тема не е отворена за да се ствараат тензии него заради дружба помеѓу форумџиите.Се надевам поголем дел од нив ќе се согласат (wasntme).Можете слободно да додадите некој член,кој има најмалку 400 мислења и бил активен во текот на целата година.Гласањето ќе трае до 29.12.2012 година значи точно една недела.:)
Јас се извинувам шо не ги ставив некои други членови ама толку можеше да се стават :(
Модераторите не ги ставив затоа што за избор на модератори има тема.Оваа е само за членови
И Trajche е модератор, ајде нема везе :giggle
Мојот глас оди за Saladin.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Претходно имав пишувано на тоа да избереме форумџика или форумџија на годината.Оваа тема не е отворена за да се ствараат тензии него заради дружба помеѓу форумџиите.Се надевам поголем дел од нив ќе се согласат (wasntme).Можете слободно да додадите некој член,кој има најмалку 400 мислења и бил активен во текот на целата година.Гласањето ќе трае до 29.12.2012 година значи точно една недела.:)
Јас се извинувам шо не ги ставив некои други членови ама толку можеше да се стават :(
Модераторите не ги ставив затоа што за избор на модератори има тема.Оваа е само за членови
е неможе вака врз основа на што се привилегирани овие а останати не по кој критериум ги избра ти а не поминало еден месец како си на форумот а? и зш ме нема бе мене а?:D

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Абе немам јас ништо против Saladin не реков ништо лошо за него, ама ти си фацата за 2012 од самиот почеток на форумот, нема во која тема не си учествувал нема ден да не си ме насмеал, а верувам и останатите, така да 12 поинтс гоу фор ју. :D
Лудкуртфрднајтфрд како мои трицепси, бицепси и лемонпепси у пластику : )
не ти кажа ја дека имаш нешто протиф Саладина, него викам ти дека не ти лупам лајк иако га поштују тфое мислење а успут га кажују и мое : ) Поздраф Шфарци Ч )

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
ај да протестираме на плоштат или некаде на др место ?
абе дирктно пред собрание одиме ... Јас сум овде на форумот со дедо Ное врсен шо се вика. од Ден 1 сум зачленет, бев модератор долго време, избран за најдобар модератор за месец април или мај не се сеќавам остарев, сум решавал едне куп конфликти и тепачки. И ме нема а ? Ке ви покажам јас кој сум, одма ке организирам протести или полошо за вас... еден терористички напад...

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
абе дирктно пред собрание одиме ... Јас сум овде на форумот со дедо Ное врсен шо се вика. од Ден 1 сум зачленет, бев модератор долго време, избран за најдобар модератор за месец април или мај не се сеќавам остарев, сум решавал едне куп конфликти и тепачки. И ме нема а ? Ке ви покажам јас кој сум, одма ке организирам протести или полошо за вас... еден терористички напад...
доволно е...ке го бојкотираме изборот ...

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Jackal