Твиташ? Не можам никако да те најдам, а гледам мој твит најдолу на слика
секогаш сум спремен за баклава
Со денови пробувам да твитнам и нешто не бива. Инаку малце потешко ќе ме најдеш, ќе ти пишам во ПП
СДК Нека ми е среќна славата, уште многу години да си сукам зелниче, да си спремам рибички, сармичка, баклавичка и тако то.
СДК 2 Лајк за новиот дизајн. Преубав е. Christmas is coming to town
СДК 3 Откако украсија по главните улици и плоштадот, дома не можат да ме приберат. Им се радувам на светлата како мало дете... Едноставно преубаво е! Како да влегувам во некој свој филм и се е океј, среќна сум.... Не можам да го опишам чувството... Затоа кога си дојдов дома си ја украсив елката и си создадов сопствено парче од рајот.
СДК 4 Цените по бутиците не ми се логични ама ич. Обично парталче зашиено од двете страни, со фаличен патент на грбот по
намалена цена од 1500 денари. Ненормална работа. Ај да беше нешто посебно или барем поубаво направено па да купи човек, а вака... Се разочарав... Во последно време не можам да најдам ништо... Ако ми се допаѓа, нема доволно мал број... Ако има број, не ми се допаѓа... И се така во круг... На крај одлучив сама да си нацртам и тетка ми да ми сошие. Е тоа ќе биде полн погодок - ем по вкус, ем по мерка...
СДК 5 Уште не ми е јасно зошто не си легнав и не заспав до сега
... Лека ноќ