Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Направив благо, прсти да изедеш (со нос куцам моментално) МХ!
Немам нешто посебно да кажам, само сакам да ме има на 69та страна. :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Направив благо, прсти да изедеш (со нос куцам моментално) МХ!
Немам нешто посебно да кажам, само сакам да ме има на 69та страна. :D
ј***ш благо бре, не кажуј туја, башка Мелчи ке те критикуе не е овој дневник да ни кажуеш што праиш у момент : )
хх шалу се, пријатно нека ти е, пази на нос измеѓу ентер и Ѓ букфу мене там наише ми се глави, а башка голем ми е.. нос
некад и спију сс тастатуру врз мене, после логаут, нели...

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
parvati затој пазу на тија букве, гледам да ги одбегавам. :D
Ај фала, фаќај такси, па изволте. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ја би Јуктуриз ама касну седам минута, прво до Скопје да иду, лејди Т да виду...
па после још некои мили и драги, што не се у хороскоп ваги : )
а ти косо мрсна(hh шала) викаш у Куманоо идеш, епа ако не ми приајвиш следеќи пут, значи стфарно п***р ке бидеш : )

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Ајдее и Рушен бил тука сеа фалат уште Назире,Полат,Ифет,Шехерезад,Ананди....:rofl

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
Слажам се, Да !
ама... сфак викенд сам у Скопје, веќ неколко године, пуно : ) и уверен сам дека aliens rules there...
соу факинг сед..
Очигледно не сме запознале, затоа имаш такво мислење(wasntme):p

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Очигледно не сме запознале, затоа имаш такво мислење(wasntme):p
не збору за поединци : ) у глобалу збору за тој наше ќутање и блеање како офце у шарени врата
а за тебе.. неам речи : ) зрачиш на форум искрено.... и искрено сакам да те запознам : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

LoveDealer

Староседелец
3 март 2012
180
563
693
32
Во неговото срце.
не збору за поединци : ) у глобалу збору за тој наше ќутање и блеање како офце у шарени врата
а за тебе.. неам речи : ) зрачиш на форум искрено.... и искрено сакам да те запознам : )

Парвати, тоа е секаде така не е само во Скопје, само тука има повеќе "овци" па затоа ти изгледа така:giggle не знам зашто некои не "декларираат" како нешто затоа што сме од Скопје, јас пак мислам дека сите сме исто од кај и да сме;)најважно е да си човек што е многу битна карактеристика во денешницава... И да, ретко кој ја има..

Инаку сакам да ви кажам колку поголем дел се незадоволни од тоа што го имаат. Денес по не знам кој пат го сретнав дедото што продава паломи. Надвор врне, а јас во кола. Застанав да си купам списание. Го здогледав, и тој ме препозна. Често знам да застанам до него и да си помуабетиме, знае да ми раскажува за животот, за тоа колку имал и што имал. Денес сепак нема ништо, ниту покрив над глава. Му велам дедичко има акција од Црвен крст за вдомување на бездомниците, дали би се согласил да ги побарам или барем да те однесам до таму, а тој ми вели ќерко благословена да си не е многу ладно добро ми е и вака, ќе заработам некој денар продавајќи паломи:placeочите ми се наполнија со солзи тогаш си помислив што ќе ми е глупото списание кога можам да си купам паломи, и така направив си купив 10 паломи ќе се најдат, а верувам и него ќе му се најдат паричките. Потоа влеговме во Веро, сите ме гледаа чудно, но не ми беше грижа го фатив под рака и му реков земи што сакаш... зема лебче, паштета и едно јогуртче.. јас му доземав зденка, мала салама и уште 3 паштети.. нека му се најдат.. Помогнете кога можете мене тие 200 денари што ги потрошив на него не ми стигаат за едно излагање во град, а тој ќе преживее уште некој ден.. И не, не ми е мака.. Не рекле за џабе доброто со добро се враќа... кога тогаш се враќа... Јас за 200 денари добив животно искуство, совети и пријател кај кој секогаш можам да свратам.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.