За да те сакаат мажите/жените најважно е да си...

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Абе само да е духовита, да има некој добар карактер и да не ми се понаша како свет да се врти около њума и може да биде моја/ ја да биду њојан :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Wind and МиГ 21

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Според мене треба да биде Отворена, комуникативна, паметна со добар смисол за хумор. Да не биди некоја нападна, поточно секогаш да биде таа во центар на внимание или со друг збор да не е вообразена. Ах, да и да не става премногу фасадекс, поточно само мала дискретна шминка доаѓа во предвид. Да можам да разговарам со неа за многу нешта, а срамот да си го остави дома, но секако да знае како треба да се однесува во дадена ситуација или место.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Темава треба да се спои со онаа на Весна осамени срца или па не :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Најважно е да си...
.......................................тој што си ; )
без маске, без глумење, какф такф си, битно да си искрен и поштен, паа ако ву се засфиѓаш на спротивну страну значи стфарно си ву се засфиѓаја
Например џабе некој ако глуми харизму или смислу за хумор, џабе некој ако фршти сс муабети а у сфе тој да нема смисла
И пред сфе треа да знаеш да цениш, да поштуеш, да умеш да поступиш у праф момент на праф начин !

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Најважно е да си...
.......................................тој што си ; )
без маске, без глумење, какф такф си, битно да си искрен и поштен, паа ако ву се засфиѓаш на спротивну страну значи стфарно си ву се засфиѓаја
Например џабе некој ако глуми харизму или смислу за хумор, џабе некој ако фршти сс муабети а у сфе тој да нема смисла
И пред сфе треа да знаеш да цениш, да поштуеш, да умеш да поступиш у праф момент на праф начин !

(bravo)
немам потреба да коментирам, се е кажано тука на вистински начин !

• Ми се допаѓа
Реакции: elizabetta and parvati

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да не се повторувам,од прилика го мислам истото како и Nighty ,но најважно после она надворешното,за мене е човечноста.
Џабе ми слика ако одвнатре е празен.Не во однесувањето само кон мене,туку воопшто и спрема околината.