па нема такви овде само у Турција имам видено такви и те прашувам у белгија имали ако има да ме запознаеш ...Еми оти сама не побараш
па нема такви овде само у Турција имам видено такви и те прашувам у белгија имали ако има да ме запознаеш ...Еми оти сама не побараш
e ко така темата треба да се вика огласи за осамени срца и да се пишат само огласиИ да сакам да си најдам некој преку темава,треба да исчитам три страни офф топици,за да видам еден пријавен
Честитките и плановите за свадби може на друго место да се поднапишат,ако не на темава можеме да и кажеме пиши пропало.
Мелич не заебавај сега јас маж си тражам ...И да сакам да си најдам некој преку темава,треба да исчитам три страни офф топици,за да видам еден пријавен
Честитките и плановите за свадби може на друго место да се поднапишат,ако не на темава можеме да и кажеме пиши пропало.
па нема такви овде само у Турција имам видено такви и те прашувам у белгија имали ако има да ме запознаеш ...
важи кај шо чекав толку ке почекам уште некое време ...Треба да се распрашам
важи кај шо чекав толку ке почекам уште некое време ...
Love meets no boundaries Мели. Немој така... )))И да сакам да си најдам некој преку темава,треба да исчитам три страни офф топици,за да видам еден пријавен
Оваа тема ја отварам за сите осамени кои сакаат да се обидат преку форумов да запознаат сродна душа. Знам многу од вас мислат дека е глупо но зошто да не. Никогаш не се знае. Еве кој е заинтерсиран нека ми пише мене приват за запознавање оти сингл сум