Осамени срца

apple-girl

Полноправен Член
6 декември 2012
46
73
18
Битола
И да сакам да си најдам некој преку темава,треба да исчитам три страни офф топици,за да видам еден пријавен :D
Честитките и плановите за свадби може на друго место да се поднапишат,ако не на темава можеме да и кажеме пиши пропало.
e ко така темата треба да се вика огласи за осамени срца и да се пишат само огласи

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
И да сакам да си најдам некој преку темава,треба да исчитам три страни офф топици,за да видам еден пријавен :D
Честитките и плановите за свадби може на друго место да се поднапишат,ако не на темава можеме да и кажеме пиши пропало.
Мелич не заебавај сега јас маж си тражам ...

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Ајде народе сите кои се сами да се пријават овде. Ајде ако треба личен менаџер ќе ви бидам само да се најдат оние кои заслужуваат љубов бидејки биле сами долго време. Ајде денес свадба утре крштевка :) пој кумеееееее :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Love meets no boundaries Мели. Немој така... :))))

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
Оваа тема ја отварам за сите осамени кои сакаат да се обидат преку форумов да запознаат сродна душа. Знам многу од вас мислат дека е глупо но зошто да не. Никогаш не се знае. Еве кој е заинтерсиран нека ми пише мене приват за запознавање оти сингл сум :)

па како ќе се запознаеш со твојата сродна душа ако не си тука? |-( како и да е, ајде со среќа, за убаво да е! :rofl

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Сагата продолжува :igra

remote.popcorn.tv.jpg