Сето тоа треба да се убие ...Да жртвуваме девици,а Jackal,шо викаш? Или изумре тој вид?
СДК добро е ..Сега сум надвор од администрација... назад во обичните смртници ..
Сето тоа треба да се убие ...Да жртвуваме девици,а Jackal,шо викаш? Или изумре тој вид?
Лајкот не важи за нагласениов дел од твојот постПред да ги видам мислењата знам за шо се работи и ке ви кажам одма. Форумов ако веќе не е мртов, тогаш сигурно е на апарати и се бори за живот. Животот му виси на сламка. Знаете зошто? прво затоа што модераторите си земаат преголема сила и без нив универзумот нема да функционира. Барем така тие мислат. имиња нема да спомнувам на кои мислам зашто знам дека ке се препознаат тие што си ја имаат мувата на капата. Совет: олабајте се малку, ако ви дале малку поголема сила не значи дека сте го фатиле Господ за мадиња(простете за францускиот). Запомнете со голема моќ доаѓа голема одговорност.Второ правилата на форумов не важат за сите исто. Сакате да се пиува на кирилица? Ок се согласувам за тоа но ајде и сите да пишуваме литературно македонски, кој колку може. Проблем е тоа што дозволено е за одредени членови да пишуваат на свој дијалект.Знаете ли каков хаос ке биде ако почнат сите да си пишуваат на дијалекти? Размислете окулу овој пријателски совет.
И трето форумов е мртов зашто нема дискусија. Секоја малку пожестока дисксуија веднаш е санкционирана од модераторите демек ете се караат па да сработиме не што. Алооо секоја дебата е кавга уствари. Се дури не почнат да се тепаат вие како модератори не смеете ни со прст да мрдните. тоа е она што е потребно за секој форум. Жесто дискусија . Овде тоа го нема зашто сите сме другарчина, светот е совршен, птиците пеат, тревата е зелена нема потреба да се караме...
И за крај пораснете и станете зрели личности и сфатете дека секогаш ке има луѓе кои ке бидат попаметни од вас (па и од мене) и ке размислуваат различно од вас...
Ова воедно е и моја оставка од модератор. беше интересно додека траеше.Причините не се поради состојбата во која е форумот туку заради тоа што немам време да се занимавам со форуми. Поздрав и послушајте ги овие пријателски совети.
Ај чао, се надевам дека оставив добар впечаток кај некои од вас и пријателствата што ги стекнав овде на форумов ке си продолжат...
ве сакам сите...
Лајкот не важи за нагласениов дел од твојот пост
Не дека си ти,но ич не сакам разделби,па макар и виртуелни.
Но од друга страна пак се надевам дека ке продолжиме да те читаме како член...те нема те нема и ке излезиш,ке напишеш два реда муабет и ке не оставиш без зборови.
Истиов текст не е сеедно дали си го напишал ти или некој друг член,со други зборови,немаше да го има истото значење доколку го напишеше некој кој едно зборува а друго прави.
Морам да нагласам дека овој дел посебно ми се допага....
И трето форумов е мртов зашто нема дискусија. Секоја малку пожестока дисксуија веднаш е санкционирана од модераторите демек ете се караат па да сработиме не што. Алооо секоја дебата е кавга уствари. Се дури не почнат да се тепаат вие како модератори не смеете ни со прст да мрдните. тоа е она што е потребно за секој форум. Жесто дискусија . Овде тоа го нема зашто сите сме другарчина, светот е совршен, птиците пеат, тревата е зелена нема потреба да се караме...
Веке подолго време,ако не и од секогаш,се кочи дискутирањето на форумов.
Да,ке си земам за право и ке напишам дека пробував тоа во неколку наврати да го нагласам.Но мојата компетентнос е далеку пониска од твојата за да можев да бидам поинаку сватена,а за тоа сум си самата винова.
Секоја чест Јацкале.
Не беше јасно дека форумов е всушност за дискусија.Убаво си пишува во правилникот дека едно е да се дискутира а друго е да се пишуваат директни навреди(кои не се дозволени).
Кој умее нека повели и нека ја вжешти дискусијата,но зошто да биде наречен негативец?
Дали некого тоа го прави негативец или сосема нешто друго?(прашањава се реторички).
Искрено се надевам дека конечно форумчево ке созрее.
И за ова е пак Мелпомена крива,нека е живаКе останам најверојатно како член ама не знам колку ке имама желба да пишувам.Колку и да пишам ке биди џабе.Бо малку посериозните теми што дискутираме сме 5-6 души додека во темите како лајкниго членот над тебе, прати му кондом на членот под тебе, лижни го под мишка членот, ај да зиброиме до 1000 ислични на нив пишуваат еден куп луѓе. Ми сметаат еден куп работи на форумов, ги кажував, можеби не јавно ама во делот за администрацијата сигурно.Не се променуваја долго време.Помагав форумов да оди напред ама ете не успеав..
Сега оставам на моите колеги и колешки од администрација, некои од нив се 15-16 години ама за среќа се однесуваат како мноуг повозрасни а оние повозрасните за жал како деца од 4то оделение, да работат и да се трудат да ја вратат дискусијата на форумов..
јас останувам да се борам против некои личности кои си ги присвојуваат работите што не се нивни се додека не победам или не бидам баниран од нив ..
THIS!Ке останам најверојатно како член ама не знам колку ке имама желба да пишувам.Колку и да пишам ке биди џабе.Бо малку посериозните теми што дискутираме сме 5-6 души додека во темите како лајкниго членот над тебе, прати му кондом на членот под тебе, лижни го под мишка членот, ај да зиброиме до 1000 ислични на нив пишуваат еден куп луѓе. Ми сметаат еден куп работи на форумов, ги кажував, можеби не јавно ама во делот за администрацијата сигурно.Не се променуваја долго време.Помагав форумов да оди напред ама ете не успеав..
Сега оставам на моите колеги и колешки од администрација, некои од нив се 15-16 години ама за среќа се однесуваат како мноуг повозрасни а оние повозрасните за жал како деца од 4то оделение, да работат и да се трудат да ја вратат дискусијата на форумов..
јас останувам да се борам против некои личности кои си ги присвојуваат работите што не се нивни се додека не победам или не бидам баниран од нив ..