Собиранки.... (договарање - тука)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ти се јаде тебе пица брат,или не,и сакаш да си поминеш троа поефтино? :)
ни тој ни тој, него место е опуштено и има добро сопче там на крај унутра за да си седимо на раат
ј***ш паре, паре су за богаташи : )

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Тешко јас утре, ќе пробам, ама не верувам ... Рачунајте ме за сигурно после 5ти.
После 5ти после 10ти нареден, понареден месец, од мај месец се мкнете сите демек ке дојдете и тикви варени, ич да не доаѓате :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
ни тој ни тој, него место е опуштено и има добро сопче там на крај унутра за да си седимо на раат
ј***ш паре, паре су за богаташи : )
Лееееј не сум го прочитала ова а баш таму кажав да седнеме, е не сам тачна да ми ебеш гада да ми ебеш :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
После 5ти после 10ти нареден, понареден месец, од мај месец се мкнете сите демек ке дојдете и тикви варени, ич да не доаѓате :mstickle
И нема да доаѓаме .. еее... Бар си кажувам отворено дека не можам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Едно е да се има желба, друго е да се има обврски ;) Ама ај да не одам оф топик :)
Точно така. Само верувам дека ретко кој во недела има обврски. Сите обврски се во понеделник,а собиранките се често во пристојно време и се прикладени на оние што сакаат да присувствуваат.
А да,пошто верувам не сум на форумов толку време како ти,па да те прашам дали воопшто некогаш си учествувала во организирање на собиранка,и си дала свој предлог за ден,место,време,било што? Без навреда секако :)

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Точно така. Само верувам дека ретко кој во недела има обврски. Сите обврски се во понеделник,а собиранките се често во пристојно време и се прикладени на оние што сакаат да присувствуваат.
А да,пошто верувам не сум на форумов толку време како ти,па да те прашам дали воопшто некогаш си учествувала во организирање на собиранка,и си дала свој предлог за ден,место,време,било што? Без навреда секако :)
Да. Лично, бев Битола и не можев да дојдам. Зошто пола моја фамилија е таму. За собиранки не сум организирала, еднаш бев ама не се погодивме и 2 пати немам отидено. Секогаш се имам извинето за тоа. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Да. Лично, бев Битола и не можев да дојдам. Зошто пола моја фамилија е таму. За собиранки не сум организирала, еднаш бев ама не се погодивме и 2 пати немам отидено. Секогаш се имам извинето за тоа. ;)
Добро тогаш :)