ни тој ни тој, него место е опуштено и има добро сопче там на крај унутра за да си седимо на раатТи се јаде тебе пица брат,или не,и сакаш да си поминеш троа поефтино?
ј***ш паре, паре су за богаташи : )
ни тој ни тој, него место е опуштено и има добро сопче там на крај унутра за да си седимо на раатТи се јаде тебе пица брат,или не,и сакаш да си поминеш троа поефтино?
После 5ти после 10ти нареден, понареден месец, од мај месец се мкнете сите демек ке дојдете и тикви варени, ич да не доаѓатеТешко јас утре, ќе пробам, ама не верувам ... Рачунајте ме за сигурно после 5ти.
Лееееј не сум го прочитала ова а баш таму кажав да седнеме, е не сам тачна да ми ебеш гада да ми ебешни тој ни тој, него место е опуштено и има добро сопче там на крај унутра за да си седимо на раат
ј***ш паре, паре су за богаташи : )
И нема да доаѓаме .. еее... Бар си кажувам отворено дека не можамПосле 5ти после 10ти нареден, понареден месец, од мај месец се мкнете сите демек ке дојдете и тикви варени, ич да не доаѓате
Кога се има желба све се може чедоИ нема да доаѓаме .. еее... Бар си кажувам отворено дека не можам
Едно е да се има желба, друго е да се има обврски Ама ај да не одам оф топикКога се има желба све се може чедо
Точно така. Само верувам дека ретко кој во недела има обврски. Сите обврски се во понеделник,а собиранките се често во пристојно време и се прикладени на оние што сакаат да присувствуваат.Едно е да се има желба, друго е да се има обврски Ама ај да не одам оф топик
Да. Лично, бев Битола и не можев да дојдам. Зошто пола моја фамилија е таму. За собиранки не сум организирала, еднаш бев ама не се погодивме и 2 пати немам отидено. Секогаш се имам извинето за тоа.Точно така. Само верувам дека ретко кој во недела има обврски. Сите обврски се во понеделник,а собиранките се често во пристојно време и се прикладени на оние што сакаат да присувствуваат.
А да,пошто верувам не сум на форумов толку време како ти,па да те прашам дали воопшто некогаш си учествувала во организирање на собиранка,и си дала свој предлог за ден,место,време,било што? Без навреда секако
Добро тогашДа. Лично, бев Битола и не можев да дојдам. Зошто пола моја фамилија е таму. За собиранки не сум организирала, еднаш бев ама не се погодивме и 2 пати немам отидено. Секогаш се имам извинето за тоа.