Критики за администрацијата

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
зшто се бришеф дискусие непотребно, у сдк ??
некој шпарта по тастатуру, мучи се да напише и оп делејт
не е омраза не е карање, едноставна дискусија за реалну слику на форум наш, у кој има сфашта, бш сфашта
(n)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
зшто се бришеф дискусие непотребно, у сдк ??
некој шпарта по тастатуру, мучи се да напише и оп делејт
не е омраза не е карање, едноставна дискусија за реалну слику на форум наш, у кој има сфашта, бш сфашта
(n)
За да не испадне дека модераторката (што се збори по мислењата) е на нечија страна,дека е во некој клан и го брани овој или оној.Иако се реални мислењата и јас би сакала да останат,но после ќе има такви реакции.Ко божем не смеам да се согласам со нечие мислење,да бидам истомисленик.(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мило брее : ) па сфак дн се дешааф такфи муабети дека некој дели и праи стране, кланови или опцие, заговори,востанија...
не е решење да се избришеф коментари, бш напротиф , некој треа да согледа дека не може сам протф сфи, иако тија сфи не су протиф њега него он сам си праи такфи филмови у главу, да перстане сс нешто што иритира голем дел од форумску масу

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
За да не испадне дека модераторката (што се збори по мислењата) е на нечија страна,дека е во некој клан и го брани овој или оној.Иако се реални мислењата и јас би сакала да останат,но после ќе има такви реакции.Ко божем не смеам да се согласам со нечие мислење,да бидам истомисленик.(facepalm)
A со тоа што ги бришеш нецелосно муабетите што покажуваш? А Мила? Пак ќе добијам казна? Повели.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
A со тоа што ги бришеш нецелосно муабетите што покажуваш? А Мила? Пак ќе добијам казна? Повели.
Ти можеш слободно да ги пријавиш тие кои таа пропуштила да ги избрише. Ќе стигнат и до мене и останатите модератори, па некој друг ќе реагира.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ти можеш слободно да ги пријавиш тие кои таа пропуштила да ги избрише. Ќе стигнат и до мене и останатите модератори, па некој друг ќе реагира.
Охоо, јас пред неколку месеци пријавував муабети што беа делумно избришани и гледам колку ги избришавте, па затоа имам многу доверба во вас дека ќе ги избришете ако сега пријавам. Уживајте си, толерирајте одредена багра, другите трпеле и ќе трпат понижувања, банови, лични навреди и сл. Поздрав.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Охоо, јас пред неколку месеци пријавував муабети што беа делумно избришани и гледам колку ги избришавте, па затоа имам многу доверба во вас дека ќе ги избришете ако сега пријавам. Уживајте си, толерирајте одредена багра, другите трпеле и ќе трпат понижувања, банови, лични навреди и сл. Поздрав.
Што повеќе да ти кажам. Ако пријавиш ќе се реагира (ако е мислењето спротивно на правилата).

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Што повеќе да ти кажам. Ако пријавиш ќе се реагира (ако е мислењето спротивно на правилата).
Ништо повеќе да ми кажеш. Изгубена доверба не се враќа, така да ќе живееме во симбиоза.

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
slb_bobo само да знаеш дека опомената сабајле ти беше затоа што твојот пост содржеше навреди кон сите членови на форумов,воздигнувајќи еден член како е нај нај од сите,а сите останати биле вакви или такви. Иако сакам поинако да се однесувам со тебе бидејќи ме иритираш како што иритираш поголем дел од членовите на форумов,сепак се однесувам нормално. Поздрав и секое добро.Се надевам ќе продолжиш со поинакви мислења во иднина.

Ако така гледаме,во еден твој пост за кој верувам дека се секаваш беше ги навредила апсолутно сите членови,те исцитирав за да ти укажам дека ги навредуваш сите членови па ти наместо да се опомениш самата себе си,го избриша и моето и твоето мислење за да го сокриеш она што го мислиш.Кога веке не се опомени самата себе си :D зошто едноставно само не му го избриша мислењето како што направи и за своето? :mstickle
Има еден куп навредливи постови и тоа директни,па стојат а верувам и дека ако не сите,дел од тие членови не се опоменети.
Како можеш да издвојуваш кој кого иритира во множина?Секој некого иритира но не секој глобализира во име на другите.
Ајде сега пак со напад како најдобра одбрана посочете како некој е негативец а некој позитивец без да ги согледувате работите објективно.
Зошто на пример една Sarah да не речам lady_blue,затоа што пак ке бидам нападната дека ја фаворизирам,или пак една Реми, Jackal Trajche JaMi DarkPassenger Caci .... и ред други така не реагираат врз членовите,туку реагираат засебно за секој пост.
Мислам дека повеке од јасно е се веке од поодамна.

Незнам колегите како работат во нивните подфоруми,и не сакам да навлегувам:) Не можеш да го споредиш мојот со неговиот,односно НЕГОВИТЕ коишто се почесто се со навредлива содржина.Мислењево не го напишав за да бидам исцитирана од тебе,или за на некој начин да добијам одговор,бидејќи не е напишано со таква намера.Напишано е само како известување,меѓутоа оф топик сум,поврзано е со претходната расправија,а тие мислења се избришани,па за да не биде дека не е разбирливо за што се работи(како што има коментари дека некои мислења се бришат а некои не) , сигнализирај ми кога ќе го прочиташ ова,да ги избришам мислењава,а на бобо ќе му го пратам во порака,бидејќи е наменето за него.
Повели избриши ги од таму штом ги сметаш за офф топик Мила,еве овде нема да се офф топик,мада и таму не се.
Ако не друго,ете од твојов пост поднаучив и дека има постови кои се пишуваат специјално за да може да бидат од некого исцитирани а има и такви кои не треба да бидат исцитирани (facepalm)
Јас пак мислев дека известувањата и информациите можат да се напишат и во пп или пак во соодветна тема.Но ете сум згрешила :D
Пак ке кажам,не сите исто ги перципираме работите.Затоа е форумот за дискутирање а самиот правилник покажува дека дебатирањето не е забрането туку директните навреди.
Мене веке не ми ни смета што директните навреди на одредени членови се толерираат,нема ништо безгрешно,се прават грешки.
Но треба да се прави разлика на директност во посочувањето и директност во навредувањето.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Повели избриши ги од таму штом ги сметаш за офф топик Мила,еве овде нема да се офф топик,мада и таму не се.
Ако не друго,ете од твојов пост поднаучив и дека има постови кои се пишуваат специјално за да може да бидат од некого исцитирани а има и такви кои не треба да бидат исцитирани (facepalm)
Јас пак мислев дека известувањата и информациите можат да се напишат и во пп или пак во соодветна тема.Но ете сум згрешила :D
Пак ке кажам,не сите исто ги перципираме работите.Затоа е форумот за дискутирање а самиот правилник покажува дека дебатирањето не е забрането туку директните навреди.
Мене веке не ми ни смета што директните навреди на одредени членови се толерираат,нема ништо безгрешно,се прават грешки.
Но треба да се прави разлика на директност во посочувањето и директност во навредувањето.
А во твојов пост, која е критиката за администрацијата? И зашто ти мораше да го исцитираш моето мислење,ти се обратив на тебе ли?