Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Имав акаунт, ама јас си го направив, и после го избришав. Инаку дај пратете слика да видам како ви направил самиот Гугл акаунт? :rolleyes:

Еве шо се деси од кога го сменив името.

Untitled.png

И се обидев да ја сменам сликата на јутјуб, ама ме префрла на Гугл+ и од таму ја сменив.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Му зборам на брат ми, а он седнал на креветот и јас си зборам си зборам. И он ми вика на каој збореш викам па на тебе, викам шо да не помисли дека не сум у ред па сама си зборам, и да се извади ми ивка мислев дека збореш не телефон. :rofl

Времето ми мириса на снег, така надвор да си вее и да си ставам во чаша 2-3 голтки вино (мама ако виде ова ќе ме потепа) (wasntme), и да си уживам.

Си имам проблеми со хемијата, има некој што знае да ми помогне нешто т.е треба да напишам некои реакции а во книгата нема ни примери, на нет исто. :)

За недела-две ќе си ја украсам елката и дома ќе си го имам оној Новогодишен шмек.
Е да сега и тема за новогосишни елки ќе отворам. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДК: Мозак ми се ознои од математику. Не ми се ни на мене веруе у овој што га пишују али полка полка математика се искачуе на моју листу на омилени предмети.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
СДК многу работи се промениа предходната недела, а оваа е одлучувачки, поздрав форумџии. Недостигате.

бтв...48 известувања и 7 нови пораки, се надевам ќе стигнам да видам и одговорам на се :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
СДК многу работи се промениа предходната недела, а оваа е одлучувачки, поздрав форумџии. Недостигате.

бтв...48 известувања и 7 нови пораки, се надевам ќе стигнам да видам и одговорам на се :)
поздраф нездраф Попај морнару : )
убаво да ти е куде и да си ; ) ми смо сс тебе !

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Си имам проблеми со хемијата, има некој што знае да ми помогне нешто т.е треба да напишам некои реакции а во книгата нема ни примери, на нет исто. :)

Еве се јавувам како помошник, би требало да ти се најдам : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and $3Я3|\||)&p&†Y

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
:rolleyes: и јас сакав да се фарбам црвена ама од дома ќе ме потепаа кога им спомнав :giggle сепак се предомислив нема поубава боја од природната :)

Абе имаш право, нема поубава боја од природната, ама ајде, дека ја сум личност шо сака промени, ради тоа највеќе :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and Luckky
Статус
Затворена за нови мислења.