едно да ти кажам срцка не се сите машки исти него секој е кретен на свој начинАбе океј е тоа шо му се може .. али после на крај ееееее сите машки се исти .. идиоти глупави бла бла бла .. зошто сме такви ? Заради тие ко него.
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
едно да ти кажам срцка не се сите машки исти него секој е кретен на свој начинАбе океј е тоа шо му се може .. али после на крај ееееее сите машки се исти .. идиоти глупави бла бла бла .. зошто сме такви ? Заради тие ко него.
You came to my point. Exactly what I said .. иако не се, вие ги правите да се, според тоа погоре.едно да ти кажам срцка не се сите машки исти него секој е кретен на свој начин![]()
ајде бе кои сме тоа ние а ???????You came to my point. Exactly what I said .. иако не се, вие ги правите да се, според тоа погоре.
не, не ми фали, не ми треба.аха те разбирам и тебе ти фали секс![]()
ај пак сега се фалиш дека го имаш кога ке посакаш ?не, не ми фали, не ми треба.
(ја отеравме темата надвор од контекст) Не, не во таа смисла.ај пак сега се фалиш дека го имаш кога ке посакаш ?
ти си крив за оффтопиците ама не секирај ке дојдат и мене ке ми залепап петки за тоа(ја отеравме темата надвор од контекст) Не, не во таа смисла.
Не ти треба сеекккксс?не, не ми фали, не ми треба.