Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Сакам да кажам дека оваа прилика ја користам да ви го честитам паразникот Ден на дрвото а посебно му го честитам на The_Mayor со песната

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Секогаш кога си легнувам, добивам инспирација да го почнам блогот. редам реченици.......и сега кога сакам да пишувам незнам од кај да почнам :/

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Маџисннн, триДи дименшн.....
ментал екстеншн, маднес брате : )

Лудило, крејзинес, мноо јако.. сфака чаз
па и да се деси тотал еклипс оф д ворлд нема да ми е криво, нема да плачу кд ке умру : ) hh
Јако јако, експирианс до јаја, сакам начин на кој ми се дешава сфе, сфе што ми се десило не се кају
какфо детсфто, какфи игре(без границе) пред зграду, кое смеање у живот, слузе сфакакфи...
Забеготњаку бре Дарко, ( "крива" е тема на DarkPassenger да се осеќам као диџитал шаман у моменат)
криви си у табу стфари кои су забранети ама најслатки, да признаемо ..
живот е "криф" за овакфо мастерпис што ми се дешаа ск у моменат, а можда и тај луда музика што ме тера да размислују чудно
фрики, мижиш шизиш : )

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and i_wanna_fly

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Секогаш кога си легнувам, добивам инспирација да го почнам блогот. редам реченици.......и сега кога сакам да пишувам незнам од кај да почнам :/
Земи си го лаптопот вкревет и пишувај, или спијај на бирото :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Вечерва сум исклучиво на Плеј ен Вин :) човече ја обожавам песнава:

инаку стандардно, денес среда, по навика си појдов нерасположен, мислам дека полиестерот ме убива по малку, воопшто не јадам, ми се гади од јадење и се. Исклучиво сум на сок од лимон. Дури и пржени компири (кои ги обожавам) ми се одбивни.... Наебав. Јебига, такви се времињата. Девојката што ја запознав додека чекав ред за лична карта е премногу досадна, со нејзиното кафе. Јебига, доволно ми беше што ја запознав. Не ми е погодена годинава за љубов. Фак. Долг пост. Се надевам никој не чита.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21
Статус
Затворена за нови мислења.