Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Како сакаш може да стигне, битно е да сакаш.
Сакам да стигне по брза пошта заедно со еден седумжичен Шектер и едно 300 ватно Меса-Буги појачало. Скромно, нели? :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ovaa vecer ke mi bide za pamet deka ne se pie makijato vo docni casovi.
Moram latinica, od mobilen sum. :)

Особено не се пие со помисла дека можеби ќе останеш будна. Пробај да пиеш кафе и да уживаш во она што ти го нуди. Јас штотуку испив две чаши дупло нескафе (околу половина литар) и уште малку чувствувам дека ќе заспијам ко бебенце:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Сакам да стигне по брза пошта заедно со еден седумжичен Шектер и едно 300 ватно Меса-Буги појачало. Скромно, нели? :D

Ах, не е битно скромно или не.. Ако под еден услов: Пуштеш добра музика ..:unsure.. Не бе, ти секако ќе пуштеш добра музика. Нема тука услови веќе :)
Send.
+ 250 exp. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ах, не е битно скромно или не.. Ако под еден услов: Пуштеш добра музика ..:unsure.. Не бе, ти секако ќе пуштеш добра музика. Нема тука услови веќе :)
Send.
+ 250 exp. :D
Уште колку за да кренам левел? :D

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Особено не се пие со помисла дека можеби ќе останеш будна. Пробај да пиеш кафе и да уживаш во она што ти го нуди. Јас штотуку испив две чаши дупло нескафе (околу половина литар) и уште малку чувствувам дека ќе заспијам ко бебенце:)
ma od preska cuvstvuvam deka ke zaspijam i samo vrtam od edna na druga strana, a i onaka tesko zaspivam.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ma od preska cuvstvuvam deka ke zaspijam i samo vrtam od edna na druga strana, a i onaka tesko zaspivam.
Си ги изброја овчичките? :D

Сеа ќе ти кажам како ќе заспиеш побрзо. Пушти си некоја игра која ќе те замара и тоа многу. Нешто со барање скриени предмети, разлики и сл. За пола саат ќе заспиеш:)

Статус
Затворена за нови мислења.