Како ќе стигне виното до мене?Сега моментално сум баш за вино. И не греано, нека е.
Кој е за?
Како ќе стигне виното до мене?Сега моментално сум баш за вино. И не греано, нека е.
Кој е за?
Како ќе стигне виното до мене?
Сакам да стигне по брза пошта заедно со еден седумжичен Шектер и едно 300 ватно Меса-Буги појачало. Скромно, нели?Како сакаш може да стигне, битно е да сакаш.
Ovaa vecer ke mi bide za pamet deka ne se pie makijato vo docni casovi.
Moram latinica, od mobilen sum.
Сакам да стигне по брза пошта заедно со еден седумжичен Шектер и едно 300 ватно Меса-Буги појачало. Скромно, нели?
Уште колку за да кренам левел?Ах, не е битно скромно или не.. Ако под еден услов: Пуштеш добра музика .... Не бе, ти секако ќе пуштеш добра музика. Нема тука услови веќе
Send.
+ 250 exp.
ma od preska cuvstvuvam deka ke zaspijam i samo vrtam od edna na druga strana, a i onaka tesko zaspivam.Особено не се пие со помисла дека можеби ќе останеш будна. Пробај да пиеш кафе и да уживаш во она што ти го нуди. Јас штотуку испив две чаши дупло нескафе (околу половина литар) и уште малку чувствувам дека ќе заспијам ко бебенце
Си ги изброја овчичките?ma od preska cuvstvuvam deka ke zaspijam i samo vrtam od edna na druga strana, a i onaka tesko zaspivam.
Уште колку за да кренам левел?