Помош за проектни задачи/состави/писмени

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Жалосно...
Се поткрепувате секогаш на разни сајтови, форуми и општо интернет страници..а утре не ќе можете 3 реченици да сврзите. Само криви се наставниците и професорите што ги даваат истите теми низ цела држава....

Marinna

Староседелец
13 април 2012
119
160
1,043
Жалосно...
Се поткрепувате секогаш на разни сајтови, форуми и општо интернет страници..а утре не ќе можете 3 реченици да сврзите. Само криви се наставниците и професорите што ги даваат истите теми низ цела држава....
ама остај то туку и темата е тешка за некој ко мене што не е баш надарен за пишување

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
ама остај то туку и темата е тешка за некој ко мене што не е баш надарен за пишување
Не се работи за тоа дали си надарен или не, не ти се бара роман да пишуваш, само едно составче од страна ипол...... И тоа за јазикот брее, најопшта тема!

• Ми се допаѓа
Реакции: Sweetgirl1605

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
A нас бе пред 10 и поише године КОЈ ни е помагаја бе у такфи стфари, не смо имале сајтови курци палци
ни од маму и тату не сам тражија помош за такфи стфари,увек сам се потруду да напишу сам, да нацртам сам, да напрау макету по отепе или било што, аааа срамота, мноо далеко отидесте, у осмо се праите тинејџери од прф степен а неумете едну просту реченицу да состаите, срамотаааааааааа

Пробај почни сама, први две три реченице су тешки, после лизга као санка на снек

• Ми се допаѓа
Реакции: redhead, Lena and emzzy

Marinna

Староседелец
13 април 2012
119
160
1,043
A нас бе пред 10 и поише године КОЈ ни е помагаја бе у такфи стфари, не смо имале сајтови курци палци
ни од маму и тату не сам тражија помош за такфи стфари,увек сам се потруду да напишу сам, да нацртам сам, да напрау макету по отепе или било што, аааа срамота, мноо далеко отидесте, у осмо се праите тинејџери од прф степен а неумете едну просту реченицу да состаите, срамотаааааааааа

Пробај почни сама, први две три реченице су тешки, после лизга као санка на снек
еххх живот..

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Ееее ете и parvati ти го рече !
Треба да има почетен, главен и завршен дел, почни го само почетниот и после одма ќе ти течат реченици..
Можеш и некои поговорки да искористиш за почетниот дел ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
тој е било живот, да се има тетриз беше као ајфон петка
али затој па миљон игре играсмо пред зграду, а не како вас пред фејсбук
па нема да знаете да напишете састаф, епа нема...

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ееее ете и parvati ти го рече !
Треба да има почетен, главен и завршен дел, почни го само почетниот и после одма ќе ти течат реченици..
Можеш и некои поговорки да искористиш за почетниот дел ;)
увек на писмене по македонски сам имаја убави састави....чудно : )
a увек едно пет минута сам размислуваја како да почну, а почну ли.... оно ѕвони а ја још пишују,унесен тфорац : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
увек на писмене по македонски сам имаја убави састави....чудно : )
a увек едно пет минута сам размислуваја како да почну, а почну ли.... оно ѕвони а ја још пишују,унесен тфорац : )
Хахахахахахах
Секогаш е така, кога ќе ѕвони ти текнува за што да пишиш..

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and parvati

Marinna

Староседелец
13 април 2012
119
160
1,043
хахаах па затоа јас сега прашувам. а не дека не знам да напишам... само не знам како да почнам и малку темава ми е потешка,......