Уште таа му фале на Фергусон затоа играат сегаЛига Европа е наша
Уште таа му фале на Фергусон затоа играат сегаЛига Европа е наша
Милан ме изненадија иако не навивам за нив некако ми се фаворит за титулата, но тука се и Марсеј водени од Дешамп.
Добар тим се, не викам не. Ако погледнеме од страната на искуство(споредено со покажаната игра на последните натпревари) мислам дека највеќе што ќе стигнат е полу финале.Наполи поголеми шанси имаат од Марсеј.
ако им се падне некој полесен тим т.е. да не е барселона или реал би стигнале до полуфинале секако, а што се однесува до аутсајдерите како што е базел мило ќе ми биде да го помине баерн слаби се оваа сезона додека базел е многу подобар и у првенството во ЛШ сепак мислам треба повеќе респект да им се дадеДобар тим се, не викам не. Ако погледнеме од страната на искуство(споредено со покажаната игра на последните натпревари) мислам дека највеќе што ќе стигнат е полу финале.
Да да. Да се комплетираат сите дуели, и од ЛШ и од ЕЛ и после тоа ќе се одржи ждрепката. Е сеа дали ќе биде овој петок или наредниот не сум сигурен. Битно во петок ќе биде, така досеа било со години.Сега треба пак ждребка да има така?