УЕФА Лига на шампиони

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Како навивач на Барса нормално дека Барселона сакам да освои ама тешко. Во криза се ептен, изгубија титула во првенство уште куп и лш останаа така да очекувам да се мотивираат и да напраат историја односно да одбранат титула во ЛШ.
Visca Barcelona!

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Барселона To the Final. :D Manchester United & Juventus не се можеби во Лига на Шампиони но ќе растурат во ЛЕ.
Иначе Баерн оваа сезона според мои претпоставки би можел да освои ЛШ.

• Ми се допаѓа
Реакции: Реми

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Како навивач на Барса нормално дека Барселона сакам да освои ама тешко. Во криза се ептен, изгубија титула во првенство уште куп и лш останаа така да очекувам да се мотивираат и да напраат историја односно да одбранат титула во ЛШ.
Visca Barcelona!

Не губи така лесно надеж.

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Секоја чест за Наполи, изиграа одлична утакмица и заслужено си победија. Цска Москва си доби нерешен резултат во последната минута против Реал Мадрид со голот на Вернблум.
Денеска се играат интересни утакмици помеѓу Базел и Баерн Минхен и Марсеј и Интер.

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
Слабо англискиот фудбал оваа сезона во ЛШ. Синоќе Челзи народски кажано го здробија.
За вечер Марсеј ќе го тепа Интер, а Баерн уште сеа ќе гледа да заврши работа за да има лесен реванш.

Dean

Нов член
19 февруари 2012
7
5
3
29
Милан има добар тим убаво е уигран мислам дека може да стигне до финале, а што се однесува до Барселона и Реал премногу се исфорсирани

fighter

Староседелец
22 февруари 2012
26
27
613
Англиските тимови ништо оваа сезона сите потфрлија, до крајот сум за Милан :)

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Минимални победи на Базел и Марсеј. Сосема заслужени според мене. Интер продолжува со лошите игри, и мислам дека ќе испадне во оваа рунда. Баерн има добри шанси за да пројде, но сакам Базел да помине. Интересно е со аутсајдериве. :D