Сакам да се запознаам со...

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Како резултат на некои муабети од темата со собиранката,ете овде да нагласам дека не ги ставам сите во ист кош....сакам да се запознаам со JaMi Kitty Sarah lady_blue Марија Реми Luckky Lady* WomanInRed Anastasija DarkPassenger Bibi@ Taa Sum.. Electra emzzy She Morticia. .... нека ми простат тие што ги испиштив,ке бидат додадени во следна прилика,и овој пат опфатив само женска половина за да направам дискриминација,оти дел од машката половина ми ги вадат муабетите од колосек.
Но не им се лутам (inlove) ...во следна прилика и нив ке ги набројам.

Ајде мелпомена доаѓај во Скопјево, или примај не сите накај Гевгелија и ти доаѓаме на гости, па ќе се запознаеме и дружиме :D
Горе доле и јас сакам да се запознаам со луѓето кои си ги набројала и плус секако ми е многу мило што веќе се знам со луѓето кои се знам : ))
Пред се саладин, трабл, парвати, аристократ итн

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Како резултат на некои муабети од темата со собиранката,ете овде да нагласам дека не ги ставам сите во ист кош....сакам да се запознаам со JaMi Kitty Sarah lady_blue Марија Реми Luckky Lady* WomanInRed Anastasija DarkPassenger Bibi@ Taa Sum.. Electra emzzy She Morticia. .... нека ми простат тие што ги испиштив,ке бидат додадени во следна прилика,и овој пат опфатив само женска половина за да направам дискриминација,оти дел од машката половина ми ги вадат муабетите од колосек.
Но не им се лутам (inlove) ...во следна прилика и нив ке ги набројам.
И јас многу сакам тебе да те запознам... Ајде во Охрид една мини женска собиранка ма :D