Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
сдтк кога сакам некој сакам, ама ако ми скрши филм со најмала ситница, крај веќе.
Тогаш не го сакаш? Тоа значи дека и претходно не си го сакала но си се залажувала дека го сакаш.

Извини, морав.

• Ми се допаѓа
Реакции: Angiie and Ghtalpo

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Тогаш не го сакаш? Тоа значи дека и претходно не си го сакала но си се залажувала дека го сакаш.

Извини, морав.
Не и се извинувај на место ти е муабетот(y)
Треба многу повеќе од ситница за да е крај

• Ми се допаѓа
Реакции: elizabetta

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно

Извини, морав.
Не и се извинувај на место ти е муабетот(y)
Треба многу повеќе од ситница за да е крај
За кого како.
Како што сите не ја искажуваат љубовта на ист начин,така и не сите на ист начин го ставаат крајот.
Некогаш крајот се става повеке пати.Некогаш само еднаш засекогаш.Но немора да значи дека ако некој еднаш пресече засекогаш,не сакал доволно или воопшто.
Така да,ете од мој аспект,вам не ви држи место муабетот. :p

• Ми се допаѓа
Реакции: AnaMi and slb_bobo

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
За кого како.
Како што сите не ја искажуваат љубовта на ист начин,така и не сите на ист начин го ставаат крајот.
Некогаш крајот се става повеке пати.Некогаш само еднаш засекогаш.Но немора да значи дека ако некој еднаш пресече засекогаш,не сакал доволно или воопшто.
Така да,ете од мој аспект,вам не ви држи место муабетот. :p
Под крај подразбирам КРАЈ а не стенд бај

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Конечно ми замина од мисли. Редно беше. Се чувствувам малку поинаку сега, повесело, послободно. Го нема она чувство кое го имав со денови, стравот кој демнеше во мене, само заради една проста причина. Заврши тоа, конечно. Сега целам кон нешто друго, малку поразлично од претходно, и сакам да успеам во тоа. Поздрав !

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Иди сада љубави, чувај се не желим да ти кварим осмех, све најлепше.
Имала си своју шансу, сад ме недирај, иди од мене и више се не враћај.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Да сакаш...
Тоа е да бидеш способен да го прифатиш другиот таков каков што е. Да признаеш дека можеби другиот е во право...и да се извиниш. Да знаеш да простиш. Кога зборуваш да му ја кажуваш вистината, а понекогаш едноставно да молчиш и да не го навредуваш...Да можеш да поднесеш „удари„ без да возвратиш. Секогаш да се бориш за другиот и да не го оставаш кога му е тешко и кога најмногу боли...Да го чуваш и да го почитуваш сето она што тој го прави за тебе. Тоа е понекогаш да ги затвориш очите, да ги рашириш рацете и да го прегрнеш како да нема утре....