Помош за проектни задачи/состави/писмени

Marinna

Староседелец
13 април 2012
119
160
1,043
За домашна работа треба да напишам Новинарска Статија во врска со екологијата во училиштата..... Ќе ми помогнете ли?

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
За домашна работа треба да напишам Новинарска Статија во врска со екологијата во училиштата..... Ќе ми помогнете ли?
Само кажи ми на колкава возраст си, за да знам на какво ниво да го спуштам речникот

Enduu

Староседелец
4 септември 2012
23
7
603
28
Правам презентација за во школо и како Background сакам да ја ставам Smoke Weed Everyday од Snoop Dogg, ама без зборови, само инструменталот. Барав на Youtube ама не најдов. Ако некој најде некаде, било од Youtube или некоја друга страна за симнување, нека прати линк веднаш, ми треба за во понеделник. Многу ќе ми помогнете..

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
бај д веј помош се пишуе сс извичник а не сс ? : ) hh
поздраф брат убаво да си пројдеш сс снуп дог : )

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Траката се вика The Next Episode и е од Снуп и Дре,веројатно затоа не си можел да ја најдеш,ако мислиш на таа.
Еве инструментал,а ако го бараш за симнување,пробај со youtubetomp3.com,само пејстни го линкот од инструменталов таму и симни ја.

• Ми се допаѓа
Реакции: Enduu and parvati

Enduu

Староседелец
4 септември 2012
23
7
603
28
Траката се вика The Next Episode и е од Снуп и Дре,веројатно затоа не си можел да ја најдеш,ако мислиш на таа.
Еве инструментал,а ако го бараш за симнување,пробај со youtubetomp3.com,само пејстни го линкот од инструменталов таму и симни ја.
Да да на таа мислев. Ќе се снајдам за симнување.. Фала ти многу!!

Jelena.Bourne

Нов член
18 октомври 2012
4
0
1
Skopje
ke moze da mi pomognete so nesto?? vaka sega... mi treba voved za esej na tema "bogovite upravuvaat so sudbinite na lugeto"​
se raboti za anticka mitologija, kako i kolku lugeto se plasele od bogovite, da ne gi navredat da ne im zgresat nesto i takvi raboti... i so nivnite postapki pokazuvale kako lugeto se na nekoj nacin marioneti na bogovite...​
mi tereba i zaklucok ama toa e polesen problen :D